Cseh köztévé-uralom

2014. január 22.

Speciális, új, éppen ezért még aprócska piaci szegmensben arat a csehországi köztelevízió. Erős bővülés mellett is nehéz lesz behozni őket.

A Seznam a nyerő

2014. január 14.

Csehország első keresőportálját a mindennapokban legyőzhette a Google, de a néplélekből nem tudta kiakolbólintani – mutatja egy kutatás.

Karácsonyi üzletboom

2014. január 02.

Három nagy médiapiaci eladást jelentettek be a karácsonyt megelőző napokban. Mint kiderült, van nagyobb hír a TV2 gazdaváltásánál. Merthogy a ProSiebenSat.1 mindent eladott a térségben, a Sanoma pedig épp úgy Csehországból vonul ki, mint a Ringier és az Axel Springer közös cége.

Újabb cseh médiaház fizettet

2013. december 16.

A gyors és pontos gazdasági hírek aranyat érnek, akár válság van, akár pörög a piac. Ki is aknázza ezt a cseh Economia kiadó.

Magyar tartalom érkezik a Discovery-re

2013. december 11.

A sorozatot az Index stábja készíti.

Óriás prágai mobilüzlet

2013. december 04.

Óriási lépésre készül a helyi műsorszóró társaság. Egyelőre nem tudni, honnan teremti elő a szükséges pénzt a Ceske Radiokomunikace.

Túlad a CME

2013. november 28.

Megvan a médiaház nagy lefaragó akciójának első áldozata.

Prágában a Havas nyert

2013. november 25.

Utcahosszal verte a mezőnyt a csehországi EFFIE-n az ügynökség, amely két első és két harmadik helyezést hozott el az idén.

Újabb cseh átállás

2013. november 14.

Alig zárta le az analógról digitális technológiára átállás folyamatát Csehország, máris egy újabb lépést mérlegelnek a helyi érintettek.

Cseh óriásügylet

2013. november 12.

Jelentősen csökkenti részesedését az egyik legnagyobb cseh mobilszolgáltatóban és annak szlovákiai részében a Telefónica. A vevő egy helyi milliárdos.

Világháborús valóságshow indul

2015. május 13.

A II. világháború éveibe vitt vissza egy családot a közszolgálati Cseh Televízió (CT) a Szabadságra a Protektorátusba? ironikus címet viselő történelmi valóságshow-sorozatában.

Ajánljuk magunkat: Földesi Tamás a Jazzy Rádióban

2015. január 12.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Az apropó pedig az lesz, hogy a szakember saját digitális ügynökséget alapított három kollégájával. Nemzetközi piacokra dolgoznak multikulti háttérrel.