Visszatért a cseh mamut

2013. október 29.

A cseh kereskedelmi tévézés (egyik) megteremtőjeként ünnepelt, aztán kicsit feledett szakember tér vissza a napokban az iparágba.

Keletre tart az Amazon

2013. október 03.

Legalábbis az egyik lengyel gazdasági napilap értesülése szerint.

Robog a cseh digitális tévé

2013. szeptember 26.

Az analógleállás után két évvel már tényleges veszélyt jelent a kábelszolgáltatók pozícióira a cseh digitális földfelszíni műsorszórás.

Benkő Lívia és Lengyel Zoltán a Médiapiac rádióműsorban

2013. szeptember 24.

Szeptember 16-án Benkő Líviával, a DIMSZ főtitkárával és Lengyel Zoltánnal, a Citibank regionális digitálismédia-tervezési vezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Prágai hármasugrás

2013. szeptember 18.

Gyors ütemben növeli televíziós csatornáinak számát Radim Parizek cseh nagyvállalkozó médiabirodalma, amely közben pár ráncot is felvarrt.

Prágai bólintás

2013. szeptember 06.

Nincsen hivatalos akadálya, hogy az ország egyik leggazdagabb embere felvásárolja az egyik legnagyobb cseh médiaházat – írják helyi lapok.

Új cseh tender

2013. augusztus 22.

Nem vette el a prágai médiahatóság kedvét, hogy az év elején eredménytelenül zárult frekvencia-árverése. Noha akkor sem rajtuk múlott a dolog.

Jön a magyar Forbes

2013. július 22.

Novembertől jelenik meg a magyar kiadás. A főszerkesztő Galambos Márton lesz.

Másodikok násza

2013. július 22.

Érdekes kézfogót tartottak Prágában a minap. A helyi média máris aggályokkal szemléli a történteket; a demokráciát és a szabad tájékoztatást féltik.

Átszab az AXN

2013. július 15.

Októberben jön a két új csatornájuk - a magyar mellett további régiós piacokra is. Eközben két régebbi eltűnik a kínálatból.

Világháborús valóságshow indul

2015. május 13.

A II. világháború éveibe vitt vissza egy családot a közszolgálati Cseh Televízió (CT) a Szabadságra a Protektorátusba? ironikus címet viselő történelmi valóságshow-sorozatában.

Ajánljuk magunkat: Földesi Tamás a Jazzy Rádióban

2015. január 12.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Az apropó pedig az lesz, hogy a szakember saját digitális ügynökséget alapított három kollégájával. Nemzetközi piacokra dolgoznak multikulti háttérrel.