Generációs szakadék Prágában

2012. május 29.

Súlyos aggályainak adott hangot Csehország három legnagyobb műsorszolgáltatója egy kormányzati elképzeléssel kapcsolatban, amely zavarhatja köreiket.

Kicsiben kezdik a csehek

2012. május 04.

Magyarországon ismert üzleti modellt idéz a megoldás, amellyel országos tévécsatornát indítana a cseh piac néhány helyi szereplője a közeljövőben.

Digitális kampány cseheknek

2012. április 02.

A helyi sajátosságokra (is) alapozó hirdetési kampányt indít a digitális földfelszíni műsorszórás népszerűsítése érdekében a helyi platformgazda.

Új cseh félcsatorna

2012. március 27.

Frappáns megoldással bővítette műsorkínálatát a cseh kereskedelmi televíziós piac egyik főszereplője. Ezzel csak követi a piacvezetőt.

Erősít a cseh köztévé

2012. március 19.

Belehúz a cseh közszolgálati televízió: mennyiségben és minőségben is turbóznak, hogy a mostaninál is több nézőt mondhassanak magukénak.

Állami noszogatás a cseh mobilpiacnak

2012. március 14.

Ősi módszert választott a cseh gazdasági minisztérium a – szakértői szerint túlságosan is lanyha – mobilpiac felrázására.

Minőségre hajtanak a csehek

2012. február 22.

A most közölt kutatási eredmények alapján jócskán előttünk járnak a csehek. Legalábbis, ha a televíziózásra való felkészültséget nézzük.

Pozsonyi Amazon?

2012. február 20.

A cseh sajtó egyik legmegbízhatóbb hírforrása szerint Szlovákiába készülődik az Amazon. A bibi csak az, hogy nem tudni: honnan az infó.

Csehország ugrik a jövőbe

2012. február 16.

Bő egy évvel ezelőtt még csak tesztelték az új technológiát, most már kézzelfogható jelei vannak, hogy be is vezetik.

Óriásplakátos szigorítás a cseheknél

2012. február 09.

Öt éven belül léphet életbe az új, a közútak melletti reklámokat alaposan megritkító szabályozás.

Világháborús valóságshow indul

2015. május 13.

A II. világháború éveibe vitt vissza egy családot a közszolgálati Cseh Televízió (CT) a Szabadságra a Protektorátusba? ironikus címet viselő történelmi valóságshow-sorozatában.

Ajánljuk magunkat: Földesi Tamás a Jazzy Rádióban

2015. január 12.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Az apropó pedig az lesz, hogy a szakember saját digitális ügynökséget alapított három kollégájával. Nemzetközi piacokra dolgoznak multikulti háttérrel.