Online ünnepli születésnapját a 25 éves Media-Digital Hungary – I. nap

Online ünnepli születésnapját a 25 éves Media-Digital Hungary – I. nap

Hegyi Henrietta 2020. június 11.
Milyen érzés egy negyedévszázados rendezvényt streamingen keresztül ünnepelni? Hogyan élték meg a hazai szakemberek a világjárványt? Június 10. és 11. között kerül megrendezésre az idei Media-Digital Hungary, melyen többek között ezt is megtudhattuk. A konferencia eseményeiről az alábbiakban olvasható összefoglalónk.
Media-Digital Hungary konferencia - Mindenki elérhető – de bárki megkerülhető!

Media-Digital Hungary konferencia - Mindenki elérhető – de bárki megkerülhető!

2020. június 09.
Interaktív tévéműsorrá alakul a 25 éves konferenciasorozat idei eseménye 2020. június 10–11. között. A kétnapos online rendezvény szeretettel várja mindazokat, akik szeretnének reklámozni, kommunikálni, tartalmat gyártani és elérni a célcsoportjaikat.

Online rendezik meg a Media Hungary-t

2020. május 04.

Bár a júniusra áthelyezett új időpontban sem tarthatja meg a médiakonferenciát a főszervező Siófokon, az interneten megteszi, és reménykedik egy őszi személyes találkozásban - írja a Media1.

Csermely Ákos: „Hajt a küzdőszellem”

Csermely Ákos: „Hajt a küzdőszellem”

2020. április 24.
Szinte minden személyiség, aki valamilyen formában közel kerül a médiához, exhibicionista kisebb vagy nagyobb mértékben. Csermely Ákos is az. Kap is hideget-meleget. Energiáit azonban soha nem a kritikák kötötték le, hanem kezdetben a fotózás, majd a televíziózás, később a konferenciák szervezése. Mint mondja, munkaalkoholista, aki mindig készen áll. Most is, hogy a jubileumi 25. Media Hungary konferenciát szervezi.

Júniusban megtartják a Media Hungary-t

2020. április 15.

Maga a főszervező, Csermely Ákos nyilatkozta, hogy az átdátumozott rendezvényre mindenképp sor kerül.

Digitális formában jelenik meg a Médiapiac legújabb száma

Digitális formában jelenik meg a Médiapiac legújabb száma

2020. április 08.
A szerkesztőség is csatlakozik azok táborához, akik a járvány miatt kialakult helyzetben azt tűzték zászlajukra, hogy mindenki, aki teheti maradjon otthon. Ezért a legfrissebb lapszámot digitálisan olvasható formában jelentetjük meg.

Index: RTL-es nem a Media Hungaryra

Médiapiac 2018. április 21.

A tévétársaság nem vesz részt a hazai médiapiac tavaszi seregszemléjén. A rendezvény szervezője nem érti, mi az RTL célja ezzel.

Teltházas volt a hatodik Evolution konferencia

2018. március 05.

A közösségi média, az influencer marketing, az e-kereskedelem, a digitális hirdetési eszközök, az új média, az érzelem- és adatmarketing, a HR, a fintech és az online videók is terítékre kerültek.

″Minden a hype-pal kezdődik″

2017. december 05.

Interjút közölt a Digital Hungary Kovács Nándorral, a hamarosan Wavemaker névre váltó MEC digitális részlegének vezetőjével.

Minden harmadik magyar vásárol a mobilján

2017. október 20.

Több, mint félezren voltak kíváncsiak a mobil iparágat érintő trendekre. Az idei volt a hatodik Mobile Hungary konferencia.

Kreatív: Még ezen a héten elindul a Telex

19 órája

A héten elstartol a Telex.hu - jelentette be Kárpáti Márton alapító a Nagy Kreatív Hét fizetős online tartalmakról szóló kerekasztal-beszélgetésében a Kreatív Online cikke szerint.