Kreatív tervezés szemétből a Da Vinci TV-n

2019. március 13.

Műalkotások háztartási szemétből? A Da Vinci TV Ne dobd ki! című új sorozata „továbbhasznosítási” tippeket kínál március 15-től minden pénteken.

Kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV

2018. augusztus 16.

Augusztus 20. és szeptember 2. között kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.

Új sorozatot indít a Da Vinci TV

2018. április 23.

Az Ikerdokik bevetésen egy egypetéjű iker orvospár vezetésével kalauzolja a nézőket testünk és a betegségek rejtélyes világába.

Oktatási promóció a Telekomtól

2017. augusztus 31.

Szeptember hónapban minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé válik a Da Vinci Learning tematikus csatorna a 7-es programhelyen, és a TV GO-n is.

Fókuszban a zene a Da Vinci Learningen

2017. június 22.

Hétvégén (június 24-25.) ismét tematikus válogatással jelentkezik a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna.

Részt vesz a Da Vinci Learning a Múzeumok Majálisán

2017. május 18.

A május 20-21-i hétvégén programok, tudományos játékok, Leonardo Da Vinci találmányok makettezése és premier előtti vetítés várják a nézőket.

Érdekes sorozatokat hoz a Da Vinci Learning

2017. február 13.

Gyermekeknek Emmy Kids díjas sorozatot, felnőtteknek a buborékok fizikájáról szóló műsort kínál a csatorna.

Da Vinci pizsamaparti fesztivál

2016. szeptember 06.

Játékos foglalkozások, díjnyertes televízió műsorok, kalandok sötétedés után – ez a Da Vinci pizsamaparti, melyre a Telekom támogatásával lehet jegyeket nyerni.

A technika csodái a Da Vinci Learningen

2016. július 19.

Ismét felnőtteknek szóló kínálatát bővíti a Da Vinci Learning oktatási csatorna. A korai robotok történetét ismerhetjük meg az ismeretterjesztő dokumentumfilmből.

Filmes tábor a Da Vinci Learning csatornával

2016. június 28.

A Korda Stúdió 2016 nyarán immár negyedik alkalommal várja a filmkészítés iránt lelkesedőket. A Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna külön programnappal várja az érkezőket.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

4 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.