Korlátlan elérésű a Da Vinci TV szeptemberben a Vodafone rendszereken

2020. szeptember 07.

A szeptemberi Suli után! elnevezésű programblokk hétköznap délutánonként tantárgyakhoz kapcsolódóan kínál tematikus feldolgozást segítő hasznos műsorokat.

Miért nyávognak a macskák az emberre, és egymásra miért nem?

2020. augusztus 07.

Miért vadásznak akkor is, ha jól vannak lakva? A Macskatitkok című sorozatból kiderül.

Internetbiztonságról gyermeknyelven - új sorozat a Da Vinci TV-n

2020. július 06.

Keress rá! címmel indít új sorozatot a Da Vinci Media gyerekeknek az internet működéséről, előnyeiről és veszélyeiről. Az új széria epizódjai július 3-tól először a Telekom TVGO szolgáltatásában lesznek elérhetők.

Melyik világban is vagyunk? A multiverzum-elméletről először a Da Vinci TV-n

2020. június 12.

A párhuzamos világegyetemek létezésének feltételezése korábban radikálisnak számított, mára úgy tűnik, igaz. A Da Vinci TV legújabb premier műsora ezzel a kérdéssel foglalkozik június 14-én vasárnap 22:00 órás kezdettel.

Digitális szuperhősöket keres videopályázatában a Da Vinci Media

2020. május 19.

A Da Vinci Media folytatja a Telekommal közös digitális edukációs programját. Legújabb akciójukban digitális szuperhősöket keresnek, akik videópályázatban mutathatják be szuperképességeiket.

Tematikus műsorblokkal jelentkezik a Da Vinci TV

2020. május 14.

A Múzeumok Világnapján a Da Vinci tematikus műsorblokkal jelentkezik.

Korlátlan a Da Vinci TV április 30-ig

Korlátlan a Da Vinci TV április 30-ig

2020. március 18.
A COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos intézkedésekre reagálva a Da Vinci Media mátólminden platformon, minden előfizető számára elérhetővé teszi tartalmait. Április 30-ig korlátozás nélkül érhető el a Da Vinci TV-csatorna.

Az élet női oldalát ünnepli a Da Vinci TV

2020. március 04.

Olyan nők életével ismerkedhetünk meg közelebbről, akik előrelendítették, és beragyogták a világot.

Konferencia a digitális edukációról a Da Vinci TV-vel

2020. január 27.

Hogyan lehet a 21. századi gyerekek életének részévé válni pedagógusként? A Da Vinci TV digitális edukációs workshopján többek között erre a kérdésre keresik a választ január 30-án. A kezdeményezés kiemelt partnere a Telekom.

BBC premier a Da Vinci TV-n

2020. január 16.

Michael Mosley brit orvos és újságíró új műsorában élősködőkkel fertőzi meg magát, hogy az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat vizsgálhassa.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.

Koncertélmény otthon

2 napja

A Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét.