Digitális ügynökséget választott a Danone Activia

2014. január 22.

Tavaly év végén írtak ki tender, a győztes a teljes körű digitális kommunikációért felel.

A GroupM-mel dolgozik a Danone

2013. november 19.

24 európai országot érintett a májusban indult médiafelülvizsgálat.

Ezek a legszerethetőbb márkák

2013. szeptember 20.

A Magyarország Legszerethetőbb Márkája 2012 kutatás üzenete, hogy érdemes márkaépítéssel foglalkozni, mert a fogyasztók tudatában megmarad a következetes építkezés lenyomata. A győztes a Pöttyös lett.

A jelentőségteljes márkák pénzügyileg is jobban teljesítenek

2013. június 17.

A legtöbb márkát nem sajnálnák a fogyasztók, ha eltűnne az életükből - derül ki a Havas nemzetközi kutatásából.

Díjazott Danone

2012. október 01.

A Danone Kft. az Anderson Communications Kft-vel együttműködve építette fel új, interaktív standját, amellyel elnyerte a „legötletesebb promóció” díját a HVG Állásbörzén.

Nem könnyű az FMCG-óriásoknak Európában

2012. augusztus 16.

Miközben a feltörekvő piacokon a középosztály egyre inkább elsajátítja a ″nyugatias″ fogyasztási mintázatokat, kontinensünkön látványos a lecsúszás.

Tovább nőtt a tévézésre fordított idő

2012. július 25.

Igaz, a kereskedelmi célcsoportban csökkenés tapasztalható, a teljes lakosságban és a 4-17 éveseknél viszont némi növekedés volt - derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból. Szinte hihetetlen, de az 50 évnél idősebbek még a korábbiakhoz képest is bele tudtak húzni. Folytatódik a tematikus adók előretörése, és a közmédia is erősíteni tudott 2012 második negyedévében.

A reklámzaj maradt, a pénz elment

2012. február 09.

A korábbiaknál is szélesebbre nyílt az olló a listaárak és a valós médiaköltések között, derül ki a Kantar Media elemzéséből. Azaz, a 2011-ben mért listaáras 3 százalékos növekedés valójűban csökkenést takar. Néhány nagy hirdető alaposan növelte a költését, de nem ez volt a jellemző. Örömteli fejlemény viszont, hogy az autós márkatulajdonosok magukra találtak.

Nem javítják életminőségünket a márkák

2011. november 08.

Az sem zavarná a felhasználókat, ha a márkák zöme eltűnne a jövőben - derül ki a Havas Media kutatásából. Bár a megkérdezettek úgy látják, hogy a cégek igyekeznek egyre felelősebben viselkedni, kevesen gondolják úgy, hogy valóban mindent megtesznek. A latin-amerikaiak elfogadóbbak a márkákkal szemben, és úgy vélik, azok jobban hozzájárulnak a jóllétünkhöz, míg a fejlett piacokon erős a szkepszis.

Kettéválik a Kraft Foods

2011. augusztus 11.

Az akvizíciók nyomán vált aktuálissá a kérdés. Most szétválasztják az eltérő fókuszú, stratégiájú egységeket.