Startupból világcég – ez kell a sikerhez

2018. július 24.

Jó csapat és menedzsment, működőképes stratégia, hosszú távú célkitűzés és egy csipetnyi szerencse – ha ezek az összetevők adottak, egy Magyarországról indult startup is meghódíthatja a világpiacot.

Tilos lesz a vevők hátrányos megkülönböztetése: itt a geo-blocking szigorítás

2018. július 24.

Az EU hosszas tárgyalások után 2018 tavaszán elfogadta az ún. geo-blocking rendeletet, amely decembertől szigorítja a vevők indokolatlan hátrányos megkülönböztetésének tilalmát.

Folytatódik a közép-európai kockázatitőke-piacok fellendülése

2018. július 11.

A Deloitte felmérésében félévente megkérdezett tőkebefektetők szerint a gazdaság és a tőkepiac kedvező környezetet teremt az ügyleteknek, többségük nem számít a piac lassulására.

A vállalatvezetők készek felvenni a harcot az agresszív adótervezés ellen

2018. július 09.

A gyorsan változó adózási környezet kihívást jelent a nagyvállalatok számára.

Új vezető ügyvéd a Deloitte Legalnél

Új vezető ügyvéd a Deloitte Legalnél

2018. július 03.
Júliustól dr. Kozma Zoltán vezeti a Deloitte Legal Ügyvédi Iroda munkajog és compliance csoportját. A több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkező szakember feladata elsősorban az iroda munkajogi praxisának erősítése lesz, emellett az, IP és IT jog és az adatvédelem tartozik a kiemelt fókuszterületei közé.

Bajt érez a milleniumi generáció

2018. július 02.

Az Deloitte felmérése egyértelműen negatív változást mutat az Y és Z generációk üzleti motivációról alkotott véleményével kapcsolatban.

A multik kerülhetnek először célkeresztbe a GDPR miatt

2018. június 29.

Várhatóan a multinacionális vállalatok hazai érdekeltségei kerülnek először a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) célkeresztjébe a GDPR betartására vonatkozó vizsgálatoknál.

Új vezető a Deloitte Magyarországnál

2018. június 27.

Manfred Siebkét nevezték ki a German Desk üzletág vezetőjének.

Komoly gondot okozhat a munkaerő hiánya

2018. június 25.

Ideje felkészülni a vállalkozásoknak az Ipar 4.0-ra.

Új partnerek a Deloitte Magyarországnál

2018. június 08.

Három új partnert neveztek ki a Deloitte Magyarország adó- és jogitanácsadással foglalkozó részlegénél, dr. Erdős Gábort, a Deloitte Legal irodavezető ügyvédjét, valamint dr. Tancsa Zoltán és Póczak Ferenc adózási szakértőket.

Tudatos pénzügyek az iskolákban

2019. január 25.

Komoly előrelépést hozhat a pénzügyi tudatosságra nevelésben a jelenlegi iskolai tanév kezdetével a Pénzügyminisztérium, az MNB alapítványa, a Mastercard és megbízása alapján a Deloitte közös munkájával elindított program.

Az OTP nyerte a Zöld Béka Díjat

2019. január 16.

18. alkalommal hirdette meg a Deloitte Magyarország a Zöld Béka Díjat, amely a nem pénzügyi jelentések készítése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatok elismerésére szolgál Magyarországon.

Áttörést hoz a blockchain számos iparágban

2019. január 11.

A vállalatvezetők többsége szerint a technológia üzleti felhasználása egyértelműen versenyelőnyt jelent, azonban mindössze harmaduk kezdte el alkalmazását, sokan még keresik a technológia alkalmazásának lehetőségeit.