Indul a Design Terminal mentorprogramja

2018. március 07.

A Design Terminal tavasszal induló hatodik mentorprogramjára 125 startup jelentkezett, közülük a legjobb hat került be a három hónapos, intenzív vállalkozásfejlesztő programba.

Startupoknak indít innovációs programot a Mol

2017. szeptember 22.

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat.

Legyen Budapest Európa startup központja!

2016. augusztus 23.

Az Infotér és a kormány célja a csábító környezet, a vonzó és élhető startup ökoszisztéma kialakítása, hogy ne csak magyar vállalkozások, hanem külföldiek is megtalálják helyüket Budapesten.

Egyedi installációt mutat be a Design Terminál

Egyedi installációt mutat be a Design Terminál

2016. május 18.
Kiss Miklós 2015 darab sárga, felfújható strandlabdára, 14 különböző betűtípus karakterkészletéből, 65 teljesen különböző, ismert és általa kitalált “emoji”-t alkotott.

Jól áll neked a tolerancia

2016. március 09.

A Geometry Global munkatársai pro bono támogatják munkájukkal a RIROSZ március 10-én a ritka veleszületett betegséggel élők megsegítésére rendezett különleges divatbemutatóját.

Világsztárok adnak elő Budapesten

Világsztárok adnak elő Budapesten

2015. május 21.
Korunk elismert gondolkodói vitáznak technológia és ember viszonyáról június 4-6. között Budapesten. Ötven külföldi előadóval, köztük világsztárokkal jön az első Brain Bar Budapest fesztivál.

Új ügyfeleket nyert a Mitte Communications

2014. július 24.

Emellett még egy irodafelújítás is belefért.

Média Design Piknik a Design Terminálban

2013. augusztus 14.

A Design Terminálban augusztus 15-én 17 órától bemutatkoznak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Design Tanszék hallgatóinak 2013-as diplomafilmjei. Emellett látható és hallható lesz egy különleges japán művészeti projekt is, a Forest Symphony. A világ különböző pontjain szenzorok segítségével alakítják zenévé a fák bioelektromos rezgéseit, melyben Magyarországról először az Erzsébet téren lévő óriás ezüst hársfa is részt vesz.

Divat a médiában

Csillag Zoltán 2013. március 19.

A blogok hatása a beszerzésre, és hogyan szerezzünk ruhákat fotózásra? Egy multibrand üzlet vezetőinek előadása.

Városmárkázás sorozat indul a Design Terminálban

2013. március 18.

Az első rendezvényre március 19-én kerül sor. Azt mutatnák be, hogy a városokat is hasonlóan lehet márkázni, mint a klasszikus brandeket.