Bécs búcsúzik az akcióktól

2014. május 09.

Több éves vihar után megnyugodni látszik Ausztria mobilszolgáltatási piaca. Az első jel, hogy emelkedni kezdtek az árak.

Jön a Softbank

2014. május 08.

Nem elégelte meg a terjeszkedést az Egyesült Államokban a japán telco, csak nem bír a helyi versenyhatósággal. Keletre fordul hát.

Idén is Telekom nemzetközi innovációs pályázat

2014. március 26.

Az öt kategória között szerepel a „média és kommunikáció a jövőben” is. A csapatok jelentkezését április 11-ig várják.

Támad a Mozilla

2014. március 12.

Elébe megy a felhasználói igényeknek a szoftvercég; azért dolgoznak, hogy a jövőben minél több okostelefonon az ő operációs rendszerük fusson.

Pozsony telekomot árul

2014. március 05.

Kiszállna a piacvezető helyi inkumbens távközlési társaságból a pozsonyi kormányzat; a miniszterelnök már el is indította a folyamatot.

Tengeretúli T-zűr

2014. február 13.

Sehogyan sem tudja nyugvópontra juttatni észak-amerikai leányvállalatának ügyét a német távközlési óriáscég. Bebukhatnak egy lehetséges megoldást.

Felvásárolta a Deutsche Telekom a cseh T-Mobile-t

2014. február 12.

A német távközlési társaság megvette a T-Mobile Czech Republic 39,23 százalékos részvénycsomagját, s ezzel a mobilszolgáltató egyetlen tulajdonosává vált.

Athéni német többség

2014. február 06.

Helyi szinten mindenképpen nagynak számít(ana) az a bevásárlás,amelyre a német távközlési óriás készül Görögországban. Nincs igazi ellenszél.

Határt lépő telkó-pénzek

2013. december 11.

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Fúziókat akar a T-főnök

2013. december 10.

Itt az idő, hogy fúziókkal erősítse magát az európai távközlési piac, mielőtt a tengerentúli riválisok megeszik reggelire – véli a T-főnök.

NMHH: demokratizálódik az internetezők világa

1 napja

Demokratizálódik az internetezők világa: már nem csak a fiatalabb, városi, jó anyagi körülmények között élő férfiakra jellemző a világháló használata - erről beszélt az MTI-nek Bakonyi Eszter piackutató, az NMHH munkatársa.