Édesít a T-Mobile

2013. április 23.

Felmézezi amerikai ajánlatát a Deutsche Telekom helyi cége. A cél az, hogy végül rábólintsanak az egyesülésre a MetroPCS-részvényesek.

Német vonatnet

2013. március 20.

Újabb szolgáltatással bővítené amúgy is terebélyes ügyfélkörét a magyarországi piacon is erős pozíciókkal rendelkező német óriás.

Wifi-t minden németnek!

2013. március 19.

Új módszerrel adna gyorsan kiépíthető és költséghatékony eszközt felhasználói kezébe a legnagyobb németországi távközlési konglomerátum.

Amerikai T-odüsszea

2013. március 07.

Mégsem olyan egyszerű dolog kiházasítani a Deutsche Telekom tengerentúli leányvállalatát. Ismét halasztották a döntést a MetroPCS-fúzióról.

T-Mobile USA: újabb fúrás?

2013. február 26.

Onnan kaphat súlyos sebet a hónapok óta tervezgetett nagy amerikai mobilpiaci felvásárlás, ahonnan nemigen várhatta. Biztosat majd csak később tudni.

Hirdet a Springer?

2013. február 12.

Óriásüzletbe bonyolódhat a Magyarországon is erős pozíciókkal jelen lévő német óriáskiadó. Sok még a sztoriban a ″ha″ – de talán nem sokáig.

Nem kapcsolják össze a mobilhálózatokat

2013. január 22.

A nagy európai mobilszolgáltatók egyszerre nyomhatnák le költségeiket és vetélytársaikat, még sincs napirenden egy ilyen lépés.

Német gyereköröm Romániából

2013. január 21.

Importötletet honosított meg Romániában a helyi telekommunikációs piac egyik nagy szereplője. Célkeresztben az 5-12 éves korosztály.

Összekapcsolnák hálózataikat Európa vezető távközlési cégei

2013. január 10.

Magánbeszélgetésen egyeztettek az Európai Unió versenypolitikáért felelős biztosával - írja az MTI.

Pompás holland aukció

2013. január 08.

A várt összeg sokszorosát hozta a holland hírközlési hatóság aukciója, amelyen negyedik generációs spektrumot árvereztek.

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

2020. február 19.

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com

670 millióra bírságolták a Telekomot

2020. február 19.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

2020. február 19.

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

2020. február 19.

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.