Bővül a Generali digitális szolgáltatási portfóliója

2018. augusztus 08.

Közel 80 ezer lakossági kárbejelentés érkezett az idei év első felében a Ge-nerali Biztosítóhoz, de a nyári hónapokban további jelentős mértékű növe-kedésére számít a társaság.

Marketinges-dömping a Digitálián

2017. október 13.

A médiapiac kérdéseiről lehet beszélni a hirdetők nélkül, csak nem érdemes. A jövő heti Digitália 2017 konferencián éppen ezért többségben lesznek az ügyféloldali előadók.

Felforgatók az Internet Hungaryn

Felforgatók az Internet Hungaryn

2017. szeptember 13.
Szeptember 26-27-én Siófokon rendezik meg az idei Internet Hungary konferenciát, amelynek jelmondata a „Késésben vagy?”. A rendezvényen a felforgatók kerülnek a középpontba. Előad a szabályozó, a technológiai és az eszközoldal is. Szól lesz fintechről, 5G-ről és a jövőre életbelépő új szabályozókról, a GDPR-ről és a PSD2-ről. Mellettük terítéken lesznek az online videók, a közösségimédia-trendek és a szélessávú szórakoztatás is.
Lemaradnak az FMCG-cégek a digitális versenyben

Lemaradnak az FMCG-cégek a digitális versenyben

2017. július 13.
A fogyasztási cikkeket termelő és forgalmazó vállalatok messze nem aknázzák ki még mindig a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket.

Teret nyernek a digitális alapú biztosítások

2017. július 11.

A Deloitte immár második alkalommal készítette el az európai gépjármű-biztosítási piacról szóló éves körképét. A felmérésben 15 ezren vettek részt 11 országból.

Utolérte a régiónk a Nyugatot a digitalizációban

Utolérte a régiónk a Nyugatot a digitalizációban

2017. június 30.
A kelet-közép-európai államokban az internet-hozzáférés és a mobil szélessáv használata közel azonos az EU15-országokéval.
Kevesebb adminisztrációt vár a kkv szektor a digitalizációtól

Kevesebb adminisztrációt vár a kkv szektor a digitalizációtól

2017. június 09.
A magyar kis- és közepes vállalkozások tisztában vannak a digitalizáció előnyeivel és ismerik azokat a módszereket, amelyekkel vállalkozásuk működését rugalmasabbá és hatékonyabbá tehetik – derül ki a Microsoft 19 országra kiterjedő, több mint 12 ezer kkv-t érintő reprezentatív felméréséből.

Az Ipar 4.0–ra fejleszt a T-Systems Magyarország

2016. november 18.

 Már láthatóan a társaság újdonságai.

Legyen Budapest Európa startup központja!

2016. augusztus 23.

Az Infotér és a kormány célja a csábító környezet, a vonzó és élhető startup ökoszisztéma kialakítása, hogy ne csak magyar vállalkozások, hanem külföldiek is megtalálják helyüket Budapesten.

1,4 millió munkahelyet teremt az online reklámipar

1,4 millió munkahelyet teremt az online reklámipar

2015. november 25.
Az IHS tanulmánya szerint a szektor 100 milliárd eurónyi érték teremtéséhez járul hozzá Európában.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

5 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.