″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

2018. június 13.
Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon.

Reményteli adatok a The New York Times-tól

2016. december 13.

Bár a nagyhírű amerikai lap hirdetési bevételei az összbevételének csupán egyötödét adják, és jövőre sem számítanak nagyobb áttörésre, mégis elgondolkodtató adatok láttak napvilágot a The New York Times háza táján.

A magazinolvasók a printet preferálják

2016. november 22.

A nyomtatott médiumoknak naponta fel kell venniük a harcot a digitális társaikkal, de a fogyasztók körében továbbra is a print a közkedvelt – hangsúlyozza a Magyar Lapkiadók Egyesülete.

Vége a nyomtatott Independentnek

Vége a nyomtatott Independentnek

2016. március 29.
2016. március 26-án szombaton jelent meg az Independent utolsó nyomtatott száma. A lépést az indokolta, hogy – különösen hétköznapokon – már nem akadt elegendő vásárlója a print változatnak, miközben a hirdetési bevételek is jelentősen csökkentek.

Megszűnik a nyomtatott Penthouse

2016. január 18.

Több mint fél évszázad után csak digitális formában él tovább a lap, amelyet fénykorában még ötmillió példányban adtak el havonta.

Számos kérdést felvet az FT eladása

Számos kérdést felvet az FT eladása

2015. július 27.
A szerkesztőség jövőjéért is aggódnak, holott korábban még létszámbővítésről is szó volt.

Mobil változatban is elérhető a Telenor Felfedező

2015. július 27.

A hasznos tippeket, trükköket és készülék-bemutatókat tartalmazó Telenor Felfedező magazin okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé vált.

Gyakrabban jelenik meg a digitális Playboy Exclusive

2015. március 11.

Mostantól havonta jelenik meg a férfiaknak szóló digitális magazin, és már Android platformon is letölthető. A kiadó új hirdetési lehetőségeket is kínál.

Csökkent a The New York Times profitja

2015. február 04.

Az online bevételek nem tudják pótolni a print visszaesését, és az átalakítások is sokba kerültek. A lap a nemzetközi piacok felé kacsingat.

Megvalósul a Funke és Springer közti üzlet?

2014. október 30.

Önállóan vagy más partnerekkel is jól működhetne a Funke. A stabil márkák, a jó pozicionálás és a digitális ajánlatok is hozzájárulnak az eredményekhez.