Egyre elfogadottabb az online videó

2015. július 06.

A brit ügynökségek egyre több briefben találkoznak kifejezetten az online videóra vonatkozó kérésekkel, és hisznek is a hatékonyságában.

A régióban terjeszkedik az enbrite.ly

2015. június 19.

A digitális hirdetésekkel kapcsolatos csalások elleni megoldások szállítója nemrég 750 ezer eurós kockázati tőkebefektetéshez is jutott.

Digitális irányba mozdul a Visa

2015. június 10.

A kártyacég médiabüdzséjének több mint felét digitális megoldásokra, köztük mobil- és közösségi médiás reklámokra tervezi költeni.

Európában még tartja magát a tévé

2015. március 30.

A Global Marketing Index (GMI) minden régióban erőteljes növekedést mutat, a digitális és mobilmarketing-költések a televízió kárára növekednek.

A digitális reklámpiac 20%-kal nőtt 2014-ben

A digitális reklámpiac 20%-kal nőtt 2014-ben

2015. március 03.
Az IAB Hungary és a PwC felmérése szerint tavaly 49,45 milliárd forintot költöttek digitális reklámeszközökre a hirdetők, ez a teljes reklámtorta közel 30 százaléka.
Hogyan lehet jobbá tenni az internetet, és hogyan segíthet ebben az állam?

Hogyan lehet jobbá tenni az internetet, és hogyan segíthet ebben az állam?

2015. március 02.
A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete – korábbi szakértői anyagaik alapján – kilenc pontban foglalta össze a legfontosabb közpolitikai célokat.

Digitális esettanulmány-gyűjteményt adott ki az IAB

2015. február 24.

Az IAB Europe közelmúltbeli felmérése szerint a hirdetők 80 százaléka jobban meg szeretné érteni, hogy a digitális hirdetések hogyan járulhatnak hozzá a márkaépítéshez.

A Facebook is beszáll a láthatósági vitába

2015. február 19.

Csak olyan hirdetésekért számláznának, amit tényleg látott a felhasználó, viszont definíció kérdésében nem követik a kvázi iparági szabványt.

A mobil hirdetések húzták a digitális piacot

2015. február 04.

A tavalyi utolsó negyedévben a 2014 korábbi negyedéveinél ugyan alacsonyabb ütemben, de még így is bőven a GDP növekedési ütemét meghaladóan bővült a magyar digitális hirdetési piac az IAB Hungary és a Pwc Magyarország Kft. felmérésében résztvevők körében.

Nem csökken a lendület az online hirdetési piacon

Nem csökken a lendület az online hirdetési piacon

2014. december 04.
Az IAB Médiaszekciója a tagjai körében a Pwc közreműködésével, önbevallásos módszerrel készíti el a felmérését. A NORI az idei év mindegyik negyedévében nagyobb növekedést mutat az előző évihez képest.

A Delta Systems az év HP Enterprise partnere

6 órája

A Delta Systems Kft. kapta a 2019. év Hewlett Packard Enterprise partnere, valamint a 2019. év legnagyobb forgalmú Aruba forgalmazó partnere díjakat a nemzetközi gyártóvállalat rendezvényén.

Forradalmi találmányok a Spektrumon

2 napja

Az emberiség történelmében a repülés álma sokáig csak álom maradt, de végül nem is annyira régen néhány zseniális elmének köszönhetően megváltozott a világ.