Nevet cserélt a Direkt Marketing Szövetség

2012. május 18.

Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) néven folytatja működését a szövetség. A névváltás mellett honlapja is megújult.

Új elnök a Direkt Marketing Szövetség élén

2012. március 09.

A DMSZ március 8-án megrendezett éves közgyűlésén elnököt és 4 elnökségi tagot választottak a jelenlévők.

Nyereményekért kiadjuk magunkat

2012. február 23.

Az e-mailezők naponta 1-5 jóváhagyott reklámüzenetet kapnak, és ha figyelemfelkeltő a tárgy és érdekes a tartalom, szívesen elolvassák azokat – derül ki a KutatóCentrum friss E-Mail Marketing Reportjából. A felmérésben résztvevők kétharmada azt sem bánja, ha online nyereményjátékra való regisztrációkor meg kell adniuk az adataikat.

Megint lesznek direkt marketinges költésadatok

2012. február 21.

Március 21-én, a Médiapiac konferencián mutatja be a DMSZ a tavalyi évre vonatkozó ágazati kutatását.

Digitális jövőkép a direkt marketingben

2011. november 14.

A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) képviseletében a direkt marketing szakma legnagyobb eseményén, az amerikai DMA2011-en járt Vámos-Hegyi Attila, a szövetség alelnöke. Ennek kapcsán beszélgettünk tapasztalatairól, a szakma legújabb trendjeiről, a direkt marketing súlyáról és - digitális, mobilos - jövőképéről. Szó esett a DMSZ előtt álló jövő évi teendőkről is: számos változást tervez a szakmai szervezet.

Lemondott a könyvbizniszről a Bertelsmann

2011. június 20.

Eltemeti az évtizedeken át fő üzletágának számító direkt könyvkereskedelmet a Bertelsmann médiaház. Itt a hároméves átalakítás fináléja.

HVG: a nagy behúzás

2010. november 21.

Új megoldással csökkenti a minimumra a hirdetési holtszórást a HVG kiadója. Így a mostaninál is személyre szabottabb megoldásokat kínál a hirdetőknek.

1, 2, 3, 4 – DM-forint

2010. május 23.

Kevésbé járt pórul a direkt marketing tavaly, mint a teljes hirdetési szakma – így ma már minden ötödik reklámforint ide csorog.

DMSZ: régi elnök, új vezetés

2010. május 13.

Újabb két évre Hivatal Pétert választott a Direkt Marketing Szövetség elnökévé a szervezet közgyűlése; változott viszont az elnökség összetétele.

A hároméves gyerekek fele már okostelefont használ

2020. február 13.

A szülők annak ellenére adják oda készülékeiket legkisebb gyermekeiknek is, hogy azt tartják, ideális esetben csak idősebb korban lenne érdemes megengedni számukra az okoseszközök használatát.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.

A fiatalok a legmotiváltabb munkavállalók

2020. február 13.

A Monster állásportál és a TNS intézet tanulmányában több, mint 2000, különböző generációkat képviselő embert kérdeztek arról, hogy mi az, ami a munkával kapcsolatban fontos számukra.

Az IGN Hungary az Atmediával szerződött

2020. február 12.

Az amerikai alapítású videó játékokra és szórakoztatófilmek híreire, tesztjeire szakosodott weboldal magyar verziójának, az IGN.hu reklámértékesítésével bővült a multimédiás kereskedőház online portfóliója.