Új szakemberek csatlakoztak az Invitech-hez

2018. június 27.

Komoly piacismerettel rendelkező vezetők érkeztek az üzleti, valamint intézményi ügyfélkört kiszolgáló informatikai és telekommunikációs megoldásszállítóhoz.

A MentorFM már számítógépen is elérhető

2016. július 05.

2016 júliusától már okostelefon nélkül, online is meghallgatható a közel 200 adás mindegyike, teljes hosszában, továbbra is ingyenesen.

UI mentes UI

2015. november 24.

A Telekom versenyt ír ki Big Data alapú megoldásokra

2015. október 30.

A pályázat célja olyan konkrét, megvalósítható ötletek és megoldások inspirálása, melyek telekommunikációs adatok Big Data módszerekkel történő kreatív felhasználását célozzák.

AllThingsFacebook LIVE

2014. március 06.

10 éves a Facebook, megünnepeljük:) Például azzal, hogy igyekszünk a konferenciát szimultán közvetíteni. Kövessétek a beszámolót!

Dobó Mátyás a Médiapiac rádióműsorban

2012. szeptember 12.

A Médiapiac szeptember 10-i adásában Dobó Mátyás mobilszakértővel beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

″A piac sokkal gyorsabban fejlődik, mint amilyen gyorsan a piaci szereplők reagálnak″

2012. szeptember 11.

Dobó Mátyás mobilszakértővel beszélgettünk a Médiapiac szeptember 10-i adásában a 90.9 Jazzy Rádióban. Szó esett többek között a magyar mobilpiac és ezen belül a klasszikus médiacégek, illetve a reklám-finanszírozott modell esélyeiről, és arról is, hogy dobhat-e nagyot a Microsoft a táblagép szegmensben. Íme a szöveges, szerkesztett változat.

Az email marketingről konferenciáznak

2012. augusztus 29.

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

A kütyükorszak

2010. november 16.

Amikor Steve Jobs a kilencvenes évek közepén visszatért az Apple-höz, senki sem gondolta, hogy megint új korszakot nyit a számítástechnika világában. Addigra úgy tűnt, levetette lázadó forradalmár harciasságát, és tanult a leckéből, ami egykor a bukásához vezetett. A világ mára felzárkózott Steve Jobs mellé. Dobó Mátyás írása.