Újabb részletek Kennedy halálának napjáról

Újabb részletek Kennedy halálának napjáról

2019. november 22.

A Viasat History csatorna Kennedy halálának napja című dokumentumfilmje bemutatja az elnök halálát megelőző órákat. A dokumentumfilmet, amelyet eredeti nyelven a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey narrál, november 22-én, este 21:55-kor debütál majd a csatornán.

Soha nem látott felvételekkel jön a Goodall-film

Soha nem látott felvételekkel jön a Goodall-film

2018. március 13.

Az ötven évvel ezelőtti felvételekből dokumentumfilm készült, amely betekintést enged Goodall munkájába, és közvetlen közelről mutatja meg, milyen volt az etológus élete a csimpánzok közt.

Az Eurosport bepillantást nyújt Nadal győzelmének kulisszái mögé

Az Eurosport bepillantást nyújt Nadal győzelmének kulisszái mögé

2017. június 12.

Nadalt a verseny ideje alatt végig kísérte az Eurosport és az FFT stábja, aminek köszönhetően a nézők a kulisszák mögé betekintve, testközelből követhetik a salakkirályt a 15. Grand Slam címéig vezető, erőfeszítésekkel teli úton.

Különkiadással emlékszik a NatGeo

Különkiadással emlékszik a NatGeo

2017. március 22.

A NatGeo Légikatasztrófák sorozatának aktuális epizódja az eset hátterét és okait vizsgálja a tragédia évfordulóján.

A világ legnehezebb állása

A világ legnehezebb állása

2016. október 21.

A világ legveszélyesebb munkája az alaszkai rákhalászoké. Nem csoda, hogy a statisztikák szerint ebben a szakmában messze a legmagasabb az elhalálozási arány: százezer rákhalászból átlagosan 142 veszti életét a könyörtelen vizeken. A dokumentumfilmek és a reality műsorok formátumát házasító sorozat házigazdája, az alaszkai Geo Beach ilyen és ehhez hasonló szakmákat mutat be október 21-től minden pénteken.

Einstein és Hawking ma a Spektrumon

2019. november 6.

Az „Einstein és Hawking, az Univerzum mesterei″ című dokumentumfilm a fizika és az univerzum iránt érdeklődőknek készült.

Új dokumentumfilm az HBO-n - Csillagfény távolság

2019. szeptember 26.

Mától elérhető az HBO-n és az HBO GO-n Bársony Katalin új dokumentumfilmje, a Csillagfény távolság, amely Balázs József világhírű zongorista szemén át mutatja be a hazai jazz világát.