Dokumentumfilmet készítettek a Liget védői

2020. február 05.
A Parkmentes övezet című filmben a Ligetvédőknek nevezett ellenzői kör legismertebb arcai és szakértői foglalják össze, miért nem tartják továbbra sem elfogadhatónak, ami a Városligetben történik.

Dokumentumfilm-sorozatban beszélnek R. Kelly áldozatai

2020. január 03.
Surviving R. Kelly Part II: The Reckoning címmel készült el az öt részes folytatás a Surviving R. Kellyhez.

Hátborzongató számadatok a II. világháborúról

2019. október 22.
Érdekes megközelítésből vizsgálja a II. világháborút a Viasat History legújabb sorozata: a történészek szerint akkor érthetjük meg igazán az összecsapást, ha átlátjuk a kapcsolódó számadatokat.

Új évaddal jelentkezik az Expedíció az ismeretlenbe

2019. szeptember 09.
Josh Gates ezúttal a szibériai téllel fog viaskodni a valaha volt legmerészebb kalandokat tartogató évadban, amely szeptember 15-én, 21.00 órakor veszi kezdetét a Discovery Channel műsorán.

Tégy a világért!

2019. szeptember 06.
Az amerikai premierrel egyidőben a világ 172 országában, 43 nyelven indult el a National Geographic új Activate: Tégy a világért! című hatrészes dokumentumfilm sorozata.

Emberi Jogi díjra jelölték a magyar HBO új dokumentumfilmjét

2019. augusztus 15.
A 25. Szarajevói Filmfesztiválon debütál Bársony Katalin dokumentumfilmje, az HBO gyártásában készült Csillagfény távolság, amely versenybe száll a Szarajevó Szíve díjért (Heart of Sarajevo).

Az HBO új dokumentumfilmje a CineFesten debütál

2019. július 30.
Szeptember 20-án, pénteken Miskolcon lesz látható a 16. CineFesten az HBO új, saját gyártású dokumentumfilmje, a Csillagfény távolság.

Négyrészes dokumentum sorozat indul az Athletico Madrid volt tulajdonosáról

2019. július 10.
Az HBO Europe július 14-én mutatja be Az úttörő című spanyol dokumentumsorozatát.

Fordulópont

2019. május 09.
A Viasat History új dokumentumfilm-sorozata, a Fordulópont nem is arra törekszik, hogy híres államférfiak egész életét szemléltesse, hanem arra a pillanatra koncentrál, ami kapcsán ők a történelem legmeghatározóbb szereplőivé váltak.

32 éve történt a csernobili atomkatasztrófa

2018. április 25.
A Spektrum televízió a tragédiára emlékezve április 26-án 20:55-kor vetíti a „Visszatérés Csernobilba” című dokumetumfilmet.

Einstein és Hawking ma a Spektrumon

2019. november 6.

Az „Einstein és Hawking, az Univerzum mesterei″ című dokumentumfilm a fizika és az univerzum iránt érdeklődőknek készült.

Új dokumentumfilm az HBO-n - Csillagfény távolság

2019. szeptember 26.

Mától elérhető az HBO-n és az HBO GO-n Bársony Katalin új dokumentumfilmje, a Csillagfény távolság, amely Balázs József világhírű zongorista szemén át mutatja be a hazai jazz világát.