Felfüggesztette Trump hivatalos csatornáját a Twitch

2020. június 30.

A Reddit internetes közösségi portál gyűlöletkeltő tartalmakra hivatkozva hétfőn törölte Donald Trump egyik támogatói csoportjának oldalát is.

Lemondott Trump szóvivője

2020. április 08.

Stephanie Grisham szóvivő visszatér a keleti szárnyba, hogy Melania Trump kabinetfőnöke legyen.

Hírek hátterében

Hírek hátterében

2019. április 26.
Kialakult egy olyan réteg, amely egyáltalán nem fogyaszt valóságos híreket, a média számon kérő funkciója megszűnt, és nem lehet valódi, kiegyensúlyozott, közéleti újságírást folytatni – véli Kert Attila, az Euronews igazgatója, aki ritkán osztja meg a gondolatait, ám ezúttal nemcsak a televíziós hírműsorokról, de a sporthoz és a rockzenéhez fűződő viszonyáról is képet kaphatunk.

Új szabályokat vezet be a Fehér Ház

2018. november 20.

A Fehér Ház visszaadta Jim Acosta CNN-tudósító elnöki hivatali belépőjét, de új viselkedési szabályokat vezetett be az újságírók számára a sajtókonferenciákon - jelentették be Washingtonban.

A Foxtól érkezik a Fehér Ház új kommunikációs vezetője

2018. július 06.

Bill Shine, a republikánusokhoz közel álló Fox televízió korábbi igazgatója lesz az amerikai elnöki hivatal, a Fehér Ház új kommunikációs vezetője - jelentette be a Fehér Ház.

″Ezért nem tudtak csapdába csalni, amikor Rogánék után nyomoztunk″

″Ezért nem tudtak csapdába csalni, amikor Rogánék után nyomoztunk″

Panyi Szabolcs 2018. március 09.
″Magyarországon nem az a probléma, hogy a független médiában dolgozó újságírók vajon miért nem élnek vissza temérdek bennfentes kormányzati forrásuk bizalmával, ahogy a Fire and Fury szerzője, Michael Wolff is tette. Hanem az, hogy alig vannak informátoraink. Pedig néha egy korrekt, jól informált forrás meg is menthet minket.″ Panyi Szabolcs hozzászólása a Médiapiac sajtóetikai vitájához.
Sokszor nincs más megoldás – még egyszer az etikátlanságról

Sokszor nincs más megoldás – még egyszer az etikátlanságról

B. Simon Krisztián 2018. február 28.
Felrúghatjuk a szabályokat, de csakis tudatos mérlegelést követően: az etikátlanságnak is megvan a maga etikája.

Trump békülne?

2018. február 21.

Donald Trump elnök részt vesz az amerikai sajtó idei gálaestjén, noha tavaly távol maradt e rendezvénytől.

Megérkezett az animációs sorozat Donald Trumpról

2018. február 16.

Február 21-én exkluzív premier érkezik az HBO GO-ra a sorozat, amely az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trump mindennapjait mutatja be.

A köz érdeke és az információszerzés etikája

A köz érdeke és az információszerzés etikája

Bátorfy Attila 2018. február 07.
″Amennyiben elfogadjuk, hogy disznóságokat, gazemberségeket, korrupciót, lopást feltárni a köz érdeke, úgy szerintem meg az lenne a végzetes hiba, ha ennek érdekében nem használnánk ki minden rendelkezésünkre álló lehetőséget. Az állampolgári bizalmat az is növeli, ha a közönség azt látja, hogy az újságíró elment a falig, kockáztatott a köz érdekében.″ Bátorfy Attila írása a Médiapiac sajtóetikáról szóló vitájában.