Dörnyei Otília az Inspira Group csapatát erősíti

2018. május 02.

Az elmúlt években a Gfk Hungáriánál Ügyfélkapcsolati Igazgatóként, hazai és nemzetközi partnerek számára dolgozott.

All in! – Intelligencia és interpretáció

All in! – Intelligencia és interpretáció

2016. július 05.
Immár hatodik alkalommal rendeztük meg Kutatás konferenciánkat, amely ezúttal – utalva az iparág előtt álló kihívásokra és feladatokra – az „All in!” szlogen jegyében zajlott, és négy „in”-es kifejezés, az inspiráció, az innováció, az intelligencia és az interpretáció köré szerveződött két nap alatt, négy tematikus blokkban. A beszámoló második részében az intelligencia és interpretáció blokkokban elhangzottakat foglaljuk össze.
Online kutatás: Motivált közösségek, avagy válaszok kérdés nélkül

Online kutatás: Motivált közösségek, avagy válaszok kérdés nélkül

2016. június 03.
Az online kutatás már rég nem az, amit tíz évvel ezelőtt gondoltunk róla. Hogyan változik ez az izgalmas terület, milyen az élet az online panelen innen és túl, hogyan érhetünk el releváns kutatási eredményeket az egyre nehezebben motiválható válaszadóknál – erről beszélgettünk Dörnyei Ottiliával és Bacher Jánossal, a GfK Hungária munkatársaival. Interjúnk második része.
GfK: online kutatás a panelen túl

GfK: online kutatás a panelen túl

2016. május 19.
Az online kutatás már rég nem az, amit tíz évvel ezelőtt gondoltunk róla. Hogyan változik ez az izgalmas terület, milyen az élet az online panelen innen és túl, hogyan érhetünk el releváns kutatási eredményeket az egyre nehezebben motiválható válaszadóknál – erről beszélgettünk Dörnyei Otíliával és Bacher Jánossal, a GfK Hungária munkatársaival. (X)