Második évadához ért a Fogd a kezem című török sorozat a Duna Televízión

2020. szeptember 21.

A Fogd a kezem című török sorozat 2. évada szeptember 21-től hétköznaponta 18:40-től tekinthető meg a Duna Televízió műsorán.

Somossy Barbara: „Nekem ez a műsor felért egy nyaralással!”

Somossy Barbara: „Nekem ez a műsor felért egy nyaralással!”

Boros Norina 2020. szeptember 02.
Ahogy az idei nyár, úgy a Duna Televízió nyári magazinműsora, a Balatoni Nyár is a végéhez ért. A forgatásoknak ez évben is a Balaton adta a hátteret, a korábbi hagyományokhoz híven a révfülöpi partról várta a nézőket két műsorvezető-páros heti váltásban. Az ígéretekhez híven a műsor egyszerre volt aktuális, szórakoztató, praktikus és kreatív. Somossy Barbarát kérdeztük élményeiről, aki idén először vezette a műsort.

Idén utoljára főztek együtt a Balaton Nyár műsorvezetői

2020. augusztus 26.

A héten véget ér a Duna Televízió délelőtt magazinműsora a Balatoni Nyár.

Apponyi beszédét feldolgozó dráma látható a Duna Televízióban

2020. június 02.

A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében címmel látható történelmi dráma a trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából június 4-én 20 óra 15 perckor a Duna Televízióban - hangzott el az M1 keddi adásában.

Lola a szombat esti lottóshow új műsorvezetője

2020. április 24.

Új műsorvezetővel forog április 25-től a SzerencseSzombat, hétvégente így egy ideig Kiss Orsolya - Kisó, Harsányi Levente és Kovács Áron mellett az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Lola felel majd a szombat esti hangulatért.

Ferenc pápa imája és Urbi et Orbi áldása élőben a közmédián

2020. március 25.

A közmédia élőben közvetíti Ferenc pápa imakezdeményezését, imáját és rendkívüli Urbi et Orbi áldását.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2020. február 21.

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

2020. február 19.

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte a A Dal 2020 harmadik válogatóját

2020. február 17.

Rácz Gergő és Orsovai Reni duója a Mostantól című számával nyerte meg A Dal 2020 harmadik válogatóját szombaton - tudósít az MTI.

Szombaton indul A Dal - Nagy Feró beszélt a változásokról

2020. január 29.

Jó, hogy minél több lehetőséggel segíti idén A Dal című műsor a magyar könnyűzenei előadókat - mondta el Nagy Feró, A Dal 2020 zsűritagja az MTI-nek.