Ha olvasol, akkor is elutazhatsz, amikor maradnod kell

2016. április 01.

A tavaszi kampány a Bookline tavaly májusban bemutatott karakteres, kissé szemtelen arcát mutatja meg újra, és lendületesen buzdít olvasásra. Az idei kampány a márka ingyenesen letölthető bookline reader alkalmazására hívja fel a figyelmet, a letöltők a slammer-költő Simon Márton Polaroidok verseskötetét kaphatják meg.

Átalakuló olvasási szokások: előtérben az e-könyvek

2015. november 13.

Az e-könyveket promóciós célok mellett jótékonysági kampányokban is egyre többször használják itthon is.

Elmarad a könyvpiacon a digitális forradalom?

2015. szeptember 24.

Legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy az e-könyvek piaca lassul, s mintha a fogyasztók egy része visszaszokna a jó öreg nyomtatott verzióra.

Bezár a txtr

2015. szeptember 14.

A Telekom txtr e-könyv áruház október 31-én bezár, ezzel egyidejűleg a ’txtr applikáció, valamint a ’txtr weboldala is elérhetetlenné válik.

Ezt olvassák a magyarok

2015. február 05.

Toplistával jelentkezett a Bookline.

Ügynökséget választott a PocketBook

2014. augusztus 27.

Első ízben választott kommunikációs partnert Magyarországon a prémium e-könyv olvasókat gyártó cég.

A hazai netezők ötöde táblagépezik

2014. augusztus 26.

A táblagépet használók fele videókat is szokott nézni, és már azok is érezhetően megjelentek a piacon, akik élő tévéműsort is néznek eszközükön. Az alkalmazásokért egyelőre kevesen hajlandóak fizetni, a többség csak ingyenes applikációkat tölt le tabletjére. Ez derül ki az eNET és a Telekom Jelentés az internetgazdaságról-kutatássorozatának friss részéből.

Az e-könyvek mentik meg az olvasást?

2014. február 21.

A felnőtt netezők többsége kevesebbet olvas könyvet, mint öt évvel ezelőtt. A könyvolvasással töltött idő csökkenésének megállításában vagy akár növelésében az e-könyveknek vitathatatlan szerepük lehet.

A Telekom ’txtr szolgáltatása e-könyv olvasóval egészül ki

2013. december 19.

Az október közepén elindított e-könyv áruház online platformja mellé megérkezett az olvasó is, amely a digitálisan képzetlenebbeket is célozza.

E-könyv áruházat indít a Magyar Telekom

2013. október 17.

A a ’txtr-rel partnerségben indítják el a szolgáltatást.

Bezár a txtr

2015. szeptember 14.

A Telekom txtr e-könyv áruház október 31-én bezár, ezzel egyidejűleg a ’txtr applikáció, valamint a ’txtr weboldala is elérhetetlenné válik.