Az E.ON 9 partnere kapott díjat az energiavállalat Indirekt Beszállítói Napján

2018. november 28.

Az energiaszolgáltató az idén tizedik alkalommal díjazta azokat a partnereit, akik kiemelkedő teljesítményükkel, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásukkal hozzájárultak a társaság magyarországi sikeres működéséhez.

Magyar versenyzőre is szavazhatunk a berlini fényfesztiválon

2018. október 10.

Az október 5. és 14. között megrendezésre kerülő, nemzetközileg is elismert esemény ismét több milliós, a világ minden részéről származó közönséget kápráztat el.

Drónokat is használ az E.ON a hálózati hibák felderítésére

2018. szeptember 19.

Az E.ON öt üzemében kezdték meg a dróntechnológia alkalmazását a szakemberek. Az energiavállalat célja, hogy szakértői tudását és tapasztalatát a dinamikusan fejlődő technológiai innovációk alkalmazásával ötvözze.

Óvodások évkezdését is támogatja idén az E.ON

2018. szeptember 05.

Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak, az első csomagokat a mai napon Szolnokon vehették át a kisgyermekek.

Ehető tányér és napelemes tusoló a Szigeten

2018. augusztus 10.

Az idei évben először nyitottak EcoKempinget a Szigeten a környezetvédelem iránt elkötelezett fesztiválozóknak az E.ON támogatásával.

Hiányzó betűkkel hív véradásra mindenkit az E.ON

2018. június 12.

Gondolt már arra, hogy milyen fontosak lehetnek az A, B és O betűk?

Közösségi elektromos robogó szolgáltatás indul

2018. június 01.

Az E.ON egy Magyarországon még egyedülállónak számító közlekedési lehetőséget támogat egy magyar startuppal közös együttműködésen keresztül 2018 nyarától Budapesten: a közösségi elektromos robogózást.

Kiss Attila az új elnök-vezérigazgató az E.ON Hungáriánál

Kiss Attila az új elnök-vezérigazgató az E.ON Hungáriánál

2018. április 20.
Az E.ON SE Igazgatóságának döntése értelmében Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az E.ON törökországi üzletágának élén folytatja pályafutását, Kiss Attila követi az E.ON Hungária Zrt. vezetésében 2018. június 1-jei hatállyal.
Forradalom újratöltve

Forradalom újratöltve

2018. április 10.
Húsz évvel ezelőtt, a betárcsázós internet korában még senki sem gondolta, hogy az akkoriban vetített sci­fi, a Mátrix egyes trükkjei rövidesen valósággá válhatnak. Pedig a legóvatosabb becslések szerint is egy paraszthajszálnyira vagyunk attól, hogy a realitás és a virtuális valóság összeolvadjon radikálisan átalakítva a mindennapjainkat.

Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója

2018. március 02.

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség.