Kiss Attila az új elnök-vezérigazgató az E.ON Hungáriánál

Kiss Attila az új elnök-vezérigazgató az E.ON Hungáriánál

2018. április 20.
Az E.ON SE Igazgatóságának döntése értelmében Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az E.ON törökországi üzletágának élén folytatja pályafutását, Kiss Attila követi az E.ON Hungária Zrt. vezetésében 2018. június 1-jei hatállyal.
Forradalom újratöltve

Forradalom újratöltve

2018. április 10.
Húsz évvel ezelőtt, a betárcsázós internet korában még senki sem gondolta, hogy az akkoriban vetített sci­fi, a Mátrix egyes trükkjei rövidesen valósággá válhatnak. Pedig a legóvatosabb becslések szerint is egy paraszthajszálnyira vagyunk attól, hogy a realitás és a virtuális valóság összeolvadjon radikálisan átalakítva a mindennapjainkat.

Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója

2018. március 02.

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség.

Megújul az E.ON kommunikációs és marketing csapata

2017. december 22.

Az E.On az idén megújította arculatát és márkáját, a vállalati jövőkép középpontjába a digitalizációt, az új, okos hálózatokat és az energiahatékony zöld megoldásokat helyezte.

Az E.ON felszáll a 4-6-osra karácsonykor

2017. december 14.

A combinókat bárki ünnepi fényekben pompázó rénszarvasfogattá varázsolhatja, ha a cég karácsonyi applikációját megnyitva, telefonját a villamosokra irányítja.

Karácsonyi varázslat az E.ON-nal

2017. december 13.

A combinókat bárki ünnepi fényekben pompázó rénszarvasfogattá varázsolhatja, ha az E.ON karácsonyi applikációját megnyitva, telefonját a villamosokra irányítja.

Az ACG lett az E.ON lead ügynöksége

2017. december 04.

Az E.ON Hungária a MAKSZ tendereztetési útmutatásait szem előtt tartva keresett stratégiai ügynökségi partnert meghívásos, több fordulós zárt tenderen 2017 tavaszán.

Négy magyar alkotást is díjaztak

2017. október 02.

A Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján a vállalati és imázsfilmeket, illetve online média és tévés dokumentumfilmeket díjazzák.

Öt szervezet kapott pro bono segítséget

2017. szeptember 25.

Ismét felajánlották szakértelmüket az E.ON szakemberei.

Óvodások évkezdését támogatja az E.ON

2017. szeptember 06.

Az iskolakezdési támogatás mellett a vállalat 500 óvodakezdő csomaggal is segíti a gyermekeket.

A vírus miatt a „felhőélményt″ keresik a vállalatok

1 napja

Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány – derül ki az adatközponti és hálózati informatikai megoldások terén hazánkban piacvezető Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.