Epicenter- Ads Interactive együttműködés

2014. június 10.

36 weboldal és 2,3 milliós eDM adatbázis értékesítésére írtak alá kizárólagos szerződést a felek. Erősödik az Ads Interactive női elérése is.

Partnerségi szerződést kötött az Omnicom a Twitterrel

2014. május 28.

A reklámprogramozási egységek integrálása hatékonyabb targetálást és retargetálást tesz lehetővé.

Együtt a Netflix és a Voda

2014. május 28.

Egy hónapja még kezdeti stádiumban lévő tárgyalásokról és lehetséges összefogásról írt portálunk is. Mostanra itt az első eredmény.

Párizs szövetségre bíztat

2014. május 21.

A helyi mobilpiac két nehézsúlyú szereplőjének összeborulását szorgalmazza a francia kormányzat. Már egyeztetnek is az érintettek a lehetőségekről.

Murdoch nagyot villant?

2014. május 21.

Egymagukban is világsikert hozó formátumokat egy tető alá terelve indíthat el újabb pénzzuhatagot az ausztrál médiamilliárdos. Talán nem is oly sokára.

Kínai óriásháló

2014. május 20.

A világ legnagyobb volumenű és jelentőségű ilyen tárgyú megállapodását kötheti meg a három helyi mobilszolgáltató. De még nem tudni, mikor.

Prágai összeborulás

2014. május 19.

Két nagy helyi mobilszolgáltató állt össze, hogy ezzel is segítsék a következő esztendők technológiájának tartott rendszer bevezetését.

Voda-Netflix: összeborul?

2014. április 24.

Óriásit léphet a világ második legnagyobb mobilszolgáltatója a vezérigazgató álmának megvalósítása felé, ha leszerződnek a leendő partnerrel.

Bővítette partnerségét a Twitter és a Kantar

2014. április 02.

A megállapodás célja egy új keresőeszköz létrehozása, amellyel mérhető a hirdetések hatékonysága, a márka teljesítménye és böngészhetők a fogyasztói vélemények.

Összefogás a több mobilosért

2014. április 02.

Közel félszáz állam félmilliárd ügyfelét szolgálják ki azok a mobiltársaságok, amelyek közösen fellépve alkotnának olcsóbb és népszerűbb hálózatokat.

Egyezmény született a CIPR és az MPRSZ között

2015. szeptember 29.

A Magyar Public Relations Szövetség kétoldalú egyezményt írt alá a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) szervezettel, amely a pr-szakemberek vezető szakmai szervezete az Egyesült Királyságban.