2020-as médiapiaci előrejelzést készített a Whitereport

2020. április 15.

Az előrejelzést rendszeresen frissítik majd a helyzet alakulásának fényében.

Mélyponton a kisebbségek megjelenése a hírműsorokban

2017. február 03.

A gazdaság szereplői jelennek meg a leggyakrabban a kiemelt társadalmi csoportokon belül – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb tanulmányából.

Mindent vitt a híradókban a migráció

Mindent vitt a híradókban a migráció

2016. október 28.
Ez a Nézőpont Intézet hat csatorna adásba került hírműsorait vizsgáló elemzéséből tudható meg, további érdekes adatokkal együtt.

„Mi adjuk a gólpasszt”

2013. október 02.

Kun Miklós az izgalmasan hangzó Head of Business Science pozíciót tölti be a MediaComnál. Nemcsak azt kérdeztük meg tőle, hogy milyen tudományról is van szó, hanem a számok mögött megbúvó emberi tényezőkről is beszélgettünk a szakemberrel.

„Az nem működik, hogy csak várjuk az adatot”

2013. szeptember 30.

Számos tényezőtől függ, hogy az egyes márkatulajdonosok hogyan viszonyulnak a médiaügynökségek kutatási szolgáltatásaihoz és adataihoz, így ez ügyben sem lehet Az Ügyfélről beszélni – derül ki Jobbágy Tamásnak, az MEC kutatási vezetőjének szavaiból, aki még egy izgalmas álomprojektet is felvázolt.

Sok a bulvár, túlsúlyban a kormányzati vélemények

2013. április 26.

A Nézőpont Intézet negyedéves vizsgálata alapján a vizsgált elektronikus médiumokban a kormányzati vélemények domináltak. A TV2 híradójában volt a legtöbb baleset és bűnügy, valamint a legkevesebb politikai téma. A legtöbbet a Kossuth Rádió foglalkozott a közélettel.