Nem az eszközökben van a hiba

Nem az eszközökben van a hiba

2018. január 26.
Az emailekben és a Facebookban is sokkal több lehetőség rejlik, mint amit a cégek jelenleg kihasználnak – derült ki az V. Magyar Marketing Fesztivál előadásaiból, ahol akár már holnaptól használható tippeket is megosztottak a szakemberek.

Folytatódik az E-mail Marketing Akadémia

2016. május 17.

A DIMSZ E-mail marketing tagozata és az IAB Hungary a tavalyi alapképzést követően idén egy haladó e-mail marketing tematikát dolgozott ki.

Még mindig az email az online marketing királya

Még mindig az email az online marketing királya

2015. december 14.
Megváltozott netezési szokások ide, új generációs marketingeszközök oda, az email továbbra is messze az egyik leghatékonyabb szövetségesünk. Első ránézésre ellentmondásos helyzet, a felszínt kicsit megkapirgálva azonban hamar kiderül, megint csak az okostelefon a ludas.
Lassuló növekedés a digitális hirdetési piacon

Lassuló növekedés a digitális hirdetési piacon

2015. május 15.
Idén az első negyedévben a GDP növekedési ütéménél nagyobb lendülettel, ám a tavalyihoz képest visszafogottabb ütemben, 4,9 százalékkal bővült a NORI, a hazai digitális reklámpiac bevételi indexe – tette közzé az IAB Médiaszekciója.

Natív hirdetések e-mailben is

2015. február 16.

A Kraft saját tartalmai mellett erősítené a márkáit. Az első eredmények biztatóak.

A mobil hirdetések húzták a digitális piacot

2015. február 04.

A tavalyi utolsó negyedévben a 2014 korábbi negyedéveinél ugyan alacsonyabb ütemben, de még így is bőven a GDP növekedési ütemét meghaladóan bővült a magyar digitális hirdetési piac az IAB Hungary és a Pwc Magyarország Kft. felmérésében résztvevők körében.

Az Allegro Grouptól igazolt termékfejlesztési vezetőt a d-code

2014. október 20.

Dely Gábor a fejlesztői csapat ellenőrzése mellett a teljes marketingtevékenységért, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért is felel.

Új üzletág a Sanománál

2014. május 14.

Emailia néven email üzletágat hozott létre a cég, melyben DM-adatbázisait fogja össze.

A digitális terület húzza a globális marketingipart

2013. december 12.

A Direkt Marketing Szövetségek Nemzetközi Föderációjának (IFDMA) kutatási eredményei, magyarországi kitekintéssel.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

19 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

23 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.