Hogyan őrizhetjük meg márkánk online követőit?

2013. április 02.

Az Ipsos nemzetközi kutatása szerint a leginkább a nyereményjátékok buzdítanak. E téren a magyarok még a nemzetközi átlagot is meghaladják.

Facebook hüvelykujj szabályok

2012. május 15.

A Media Hungary keretében zajlott az All Things Facebook konferencia. Ezen néhány alaszabályt is megosztottak a közösségi oldalon való hirdetésről.

Lájkolható banner a UPC kampányában

2012. március 06.

A rich media és a Facebook engagement hirdetések előnyeit kívánta kombinálni a kampányt tervező és megvalósító Fastbridge.

Egyelőre nem meggyőző a Google+

2012. február 29.

Hiába a 90 millió felhasználó, nem tudja őket igazán aktivizálni a Google közösségi szolgáltatása, derül ki a comScore adataiból.

Büszkeségkártyákkal kampányolt a Soproni

2012. február 06.

A márka erősen épített a közösségi médiára, és tovább vitte legutóbbi kampányában a szokásos nemzeti büszkeség vonalat is.

Halál a CT-re?

2011. november 11.

Általános vásárlási és elszámolási alappá vált az utóbbi években az online displayszegmensben a CT, azaz az átkattintás. Olyannyira, hogy lassan minden kampány sikere ezen az alapon mérettetik meg, akkor is, ha egyébként a kommunikáció célja nem az volna, hogy valakik valahová kattintsanak. Különösen fals mutatószám a CT az imázskampányok esetében, noha manapság éppen a márkaépítési pénzek netre vonzása az egyik legnagyobb kihívás. A „CT-fétis” után most divat a CT-t utálni, de a kép ennél árnyaltabb. Éppen ezért magyar szakembereket kértünk fel arra, hogy reflektáljanak az amerikai „CT-gyilkos” felszólításra. - Előzetes a nyomtatott Médiapiac most megjelent számából.

R-time blokk a BrandFestivalon

2011. szeptember 26.

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

Tanulni, tanulni, tanulni

2011. augusztus 02.

A közelgő BrandFestival kapcsán Barna Tamással, a konferencia elnökével beszélgettünk bevonódásról, ügynökségi szerepekről, önképzésről. Az idei rendezvény nagy mértékben a tanulásról szól, a szakember szerint csak ezzel kerülhető el, hogy az ember ″elfogyjon″ a napi darálásban. A tanulás azért is fontos, mert az ügyfelek teljesen mást várnak most egy kommunikációs ügynökségtől, mint a válság előtt. Az üzleti tanácsadást pedig nem lehet megoldani B-kategóriás emberekkel.