A neo az IAB-ben

2012. szeptember 21.

Jelentős független digitális ügynökséggel, a Neo Interactive-val bővült az IAB.

Interjú a svéd Kalózpárt alapítójával

2012. május 09.

A digitális technológiák hatása kettős: egyfelől minden korábbinál nagyobb lehetőséget adnak az állampolgároknak a kormányok tevékenységének kontrollálására, a transzparencia növelésére, másfelől a politikusok számára is módot teremtenek az emberek ellenőrzésére. Az, hogy soha nem látott szabadság vagy orwelli idők jönnek-e, elsősorban azon múlik, hogy kié lesz az interneten a hatalom – véli az Enter!Digital konferencia alkalmából Magyarországra érkező Rick Falkvinge. A svéd Piratpartiet (Kalózpárt) alapítóját a Foreign Policy magazin tavaly a világ száz legjelentősebb gondolkodója közé választotta, nemrégiben pedig a Time magazin jelölte a legbefolyásosabbak közé.

Frissült az Enter!Digital webes megjelenése

2012. május 08.

Hamarosan jön a táblagépre optimalizált változat is.

Enter!Digital: megdőltek a játék sztereotípiák

2011. május 27.

A márkatulajdonosok egy jelentős része azt hiszi, hogy a videójáték a pattanásos kissrácok világa, ám ez már rég nincs így. A TNS Hoffmann és az NRC közös kutatása szerint a reklámvaksággal, reklámelkerüléssel kapcsolatos félelmek sem feltétlen helytállóak. A gamerek itthon sem alkotnak egységes csoportot, nemcsak az alapján oszlanak meg, hogy mennyire játszanak sokat, hanem a motivációk szintjén is. Mindez pedig jelentősen befolyásolja, hogy mit várhat egy márka attól, ha a játékokhoz kapcsolódik.

Itt a Gaming Hungary

2011. május 27.

A játékiparról készítenének elemzéseket, a szülőket pedig a biztonságos játékokról informálnák. Az Enter!Digitalon jelentették be a megalakulást.

Játsszunk marketinget

2011. május 06.

A gamification, azaz a játékok logikájára építő marketing, vállalati működés még nagyon új trend, de vannak olyan szakemberek, akik szerint ez a Facebook utáni következő nagy dobás. Ezt gondolja Soós Gergely, a neo ügyvezetője is, akivel az Enter!Digital konferencia kapcsán beszélgettünk. Szerinte sarokba kellene dobni a válság miatti rettegést, mert az elszürkülés sem a szakmának, sem a fogyasztónak nem jó. Az azonnali értékesítést megcélzó promócók fontosak, de hosszútávon ezekből nem él meg egy márka.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.