Liptay Gabriella az Invitelnél

2012. április 24.

A szakember marketingkommunikációs igazgató lett a telekommunikációs cégnél. Korábban ez a pozíció nem létezett az Invitelnél.

Ezt várják a fogyasztók a mobilszolgáltatójuktól

2012. március 02.

Az Ericsson ConsumerLab új jelentése, „Az optimális fogyasztói élmény” (The optimal consumer experience) feltárta, hogy az ügyfeleknek mi a legfontosabb a mobilszolgáltatókkal kialakított kapcsolatukban.

A tévézés a netre megy

2011. szeptember 06.

Az Ericcson nemzetközi kutatása szerint az internetes tévézési lehetőség és a VOD szolgáltatások jelentősen hatnak a hagyományos tévézésre.

Feneketlen szélessáv-zsák

2011. június 17.

Hihetetlen összeget fordítanak a mobilszolgáltatók a következő öt évben hálózataik áteresztőképességének növelésére.

A Vodafone reputációja a legjobb

2011. május 17.

Nyilvánosságra hozta az IT és telco szektorra vonatkozó listáját a B&P Braun & Partners. Stabilak a szektor márkái, de vannak gyenge pontok: miközben a pénzügyi stabilitást magasra értékelik az érintettek, a szolgáltatások érzékelt színvonalával már vannak gondok. Rossz érzést kelt a helyi kultúrával szembeni közöny, de értékelik a vállalati felelősségvállalást.

4G lefedettség lesz a stadionokban

2016. május 31.

Az Ericsson többszabványos 4G rádiós megoldásokat biztosít a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságnak helyet adó tíz stadionnak.

A mobilszolgáltatók alulmaradnak

2016. május 25.

Legalábbis a legjobbnak ítélt márkákhoz képest, amikor a digitális élmény, márkakedveltség és elégedettség biztosításáról van szó.

Átadták az idei DELFIN Díjakat

2015. június 12.

A díjakat a Magyar Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése keretében adták át a Design Terminálban.

Új elnökségi tagok az IVSZ-ben

2015. május 21.

Együtt haladva a gazdasági trendekkel, az IVSZ külön alelnöki pozíciót szentel mostantól a digitális transzformáció témakörének.