Ericsson: pompás prognózis

2012. június 13.

Szédületes ütemű növekedést jósol a következő évekre a svéd mobiltelefon-gyártó, amely elsősorban a táblagépek és az okostelefonok terjedésére alapoz.

Liptay Gabriella az Invitelnél

2012. április 24.

A szakember marketingkommunikációs igazgató lett a telekommunikációs cégnél. Korábban ez a pozíció nem létezett az Invitelnél.

Ezt várják a fogyasztók a mobilszolgáltatójuktól

2012. március 02.

Az Ericsson ConsumerLab új jelentése, „Az optimális fogyasztói élmény” (The optimal consumer experience) feltárta, hogy az ügyfeleknek mi a legfontosabb a mobilszolgáltatókkal kialakított kapcsolatukban.

A tévézés a netre megy

2011. szeptember 06.

Az Ericcson nemzetközi kutatása szerint az internetes tévézési lehetőség és a VOD szolgáltatások jelentősen hatnak a hagyományos tévézésre.

Feneketlen szélessáv-zsák

2011. június 17.

Hihetetlen összeget fordítanak a mobilszolgáltatók a következő öt évben hálózataik áteresztőképességének növelésére.

A Vodafone reputációja a legjobb

2011. május 17.

Nyilvánosságra hozta az IT és telco szektorra vonatkozó listáját a B&P Braun & Partners. Stabilak a szektor márkái, de vannak gyenge pontok: miközben a pénzügyi stabilitást magasra értékelik az érintettek, a szolgáltatások érzékelt színvonalával már vannak gondok. Rossz érzést kelt a helyi kultúrával szembeni közöny, de értékelik a vállalati felelősségvállalást.

Új elnökségi tagok az IVSZ-ben

2015. május 21.

Együtt haladva a gazdasági trendekkel, az IVSZ külön alelnöki pozíciót szentel mostantól a digitális transzformáció témakörének.