Az Eurosport újabb öt évig közvetíti a US Opent

Az Eurosport újabb öt évig közvetíti a US Opent

2017. november 16.

A 2022-ig szóló, exkluzív jogokat biztosító partnerséggel az Eurosport megerősíti elkötelezettségét, hogy a legjobb prémium és élő tartalmakat kínálja nézőinek. A megállapodás révén a rajongók az Eurosport csatornákon és az Eurosport Playeren egész évben láthatják a legnagyobbakat versenyezni a négy Grand Slam tornán Melbourne-ben, Párizsban, Wimbledonban és New Yorkban.

Az Eurosport bepillantást nyújt Nadal győzelmének kulisszái mögé

Az Eurosport bepillantást nyújt Nadal győzelmének kulisszái mögé

2017. június 12.

Nadalt a verseny ideje alatt végig kísérte az Eurosport és az FFT stábja, aminek köszönhetően a nézők a kulisszák mögé betekintve, testközelből követhetik a salakkirályt a 15. Grand Slam címéig vezető, erőfeszítésekkel teli úton.

Az Eurosport közvetíti az idei tenisz Laver-kupát

2019. szeptember 19.

Az Eurosport megállapodott az idei tenisz Laver-kupa élő és dedikált többplatformos közetítéséről több mint ötven európai piacon. A versenyt idén szeptember 20–22. között rendezik Svájcban, a genfi Palexpo-ban.

Új vezető az Eurosport Digitalnál

2019. július 12.

A Discovery Paul Rehriget nevezte ki az Eurosport Digital vezérigazgatójának. Az új vezető az Eurosport fogyasztóknak szóló digitális termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztéséért és irányításáért felel majd.

Partnerségre lép a magyar Eurosport és a Hosszabbítás.hu

2019. február 13.

A Hosszabbítás.hu ezentúl az eurosport.hosszabbitas.hu oldalon lesz elérhető, a megszokott színvonalú és bőségű tartalomszolgáltatás mellett kiegészülve az Eurosport exkluzív videóival és közvetítéseivel.