Az Eurosport megszerezte a Bundesliga közvetítési jogait

2016. november 24.

A futballrajongók számára az élő mérkőzések exkluzívan elérhetőek lesznek az Eurosport Playeren, a csatorna élő és on-demand tartalmakat kínáló digitális platformján is.

Új kerékpárverseny az Eurosporton

2016. október 27.

Az Eurosport az egész világra kiterjedő exkluzív közvetítési jogot szerzett a most alakuló Hatnapos Kerékpárverseny (Six Day Cycling) sorozatra. A közvetítések során számos innovatív megoldást is alkalmaznak majd.

Drónok az Eurosporton

2016. október 17.

Az Eurosport stratégiájának kulcsfontosságú eleme, hogy innovatív tartalmakat biztosítson a sportrajongók számára - és ez ilyen műfaj.

Az Eurosporton marad Le Mans

2016. október 17.

A Eurosport meghosszabbítja a Le Mans 24 órás verseny és a FIA World Endurance Championship (WEC) autóverseny sorozat átfogó közvetítési jogait a következő négy évre.

Az Eurosport partnerségre lép Lindsey Vonn-nal

2016. október 06.

A Chasing History sorozattal az Eurosport azt mutatja be, ahogyan a sportolók felkészülnek a téli olimpiára. A sorozat az Eurosport összes platformján elérhető lesz.

360°-os VR videót rögzített az Eurosport

2016. szeptember 07.

Szeptember 6-án került fel az Eurosport VR alkalmazásra az első 360 fokos technológiával rögzített kerékpárverseny.

Sportos ősz: Eurosport 2 a Telekomosoknak

2016. augusztus 25.

2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően.

Növelik a La Vuelta élő közvetítések óraszámát

2016. augusztus 04.

Az új megállapodás értelmében szakaszonként minimum háromórányi élő, exkluzív közvetítés lesz látható Európában és Ázsiában.

Tovább erősíti pozícióját az Eurosport

2016. augusztus 03.

Az új megegyezés értelmében a csatorna további 16 országban közvetíti majd a The Championships mérkőzéseit.

Országúti kerékpárverseny az Alleeban

2016. július 25.

A Eurosport hosszú évek óta ad otthont a Tour de France-nak. Az eddigi közös élményeket júliusban egy egész napos rendezvény keretében ünnepelte meg a csatorna.

A legjobb kérdéseket várja Sagan és a Eurosport

2017. június 29.

A 2017-es Tour de France során a BORA-hansgrohe, német kerékpárcsapat színeiben versenyző Peter Sagan minden délután élőben fog válaszolni a kerékpárrajongók kérdéseire az Eurosporton, valamint az Eurosport Playeren keresztül.

Mindent közvetít a Le Mans-ról az Eurosport

2017. június 15.

Idén is elhozza a motorsport szerelmeseinek a legendás Le Mans 24 órás autóversenyt az Eurosport: a csatornán mintegy 38 órányi közvetítést láthatnak a nézők.