Az Eurosport megszerezte a Bundesliga közvetítési jogait

2016. november 24.

A futballrajongók számára az élő mérkőzések exkluzívan elérhetőek lesznek az Eurosport Playeren, a csatorna élő és on-demand tartalmakat kínáló digitális platformján is.

Új kerékpárverseny az Eurosporton

2016. október 27.

Az Eurosport az egész világra kiterjedő exkluzív közvetítési jogot szerzett a most alakuló Hatnapos Kerékpárverseny (Six Day Cycling) sorozatra. A közvetítések során számos innovatív megoldást is alkalmaznak majd.

Drónok az Eurosporton

2016. október 17.

Az Eurosport stratégiájának kulcsfontosságú eleme, hogy innovatív tartalmakat biztosítson a sportrajongók számára - és ez ilyen műfaj.

Az Eurosporton marad Le Mans

2016. október 17.

A Eurosport meghosszabbítja a Le Mans 24 órás verseny és a FIA World Endurance Championship (WEC) autóverseny sorozat átfogó közvetítési jogait a következő négy évre.

Az Eurosport partnerségre lép Lindsey Vonn-nal

2016. október 06.

A Chasing History sorozattal az Eurosport azt mutatja be, ahogyan a sportolók felkészülnek a téli olimpiára. A sorozat az Eurosport összes platformján elérhető lesz.

360°-os VR videót rögzített az Eurosport

2016. szeptember 07.

Szeptember 6-án került fel az Eurosport VR alkalmazásra az első 360 fokos technológiával rögzített kerékpárverseny.

Sportos ősz: Eurosport 2 a Telekomosoknak

2016. augusztus 25.

2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően.

Növelik a La Vuelta élő közvetítések óraszámát

2016. augusztus 04.

Az új megállapodás értelmében szakaszonként minimum háromórányi élő, exkluzív közvetítés lesz látható Európában és Ázsiában.

Elkezdődött a Bundesliga!

2017. augusztus 21.

Az Eurosport kommentátora, Szathmári Attila szerint a tavalyi évhez képest visszarendeződés várható.