A koronavírus utáni helyzetre keresik a válaszokat a Brain Bar előadói

2020. szeptember 11.

A 2020-as Brain Bar jövőfesztivált szeptember 15-17. között, ezúttal online, mindenki számára ingyenes formában rendezik meg.

Új HR-igazgató koordinálja az eMAG és az Extreme Digital egyesült csapatát

2020. július 03.

Heiszmann Henrietta, az Extreme Digital korábbi humánerőforrás igazgatója felel a fúziós-, stratégiai és operatív HR funkciók ellátásáért.

Új marketingigazgató viszi tovább a márkákat

2020. június 30.

Szarka Szilvia lesz az egyesülő eMAG Magyarország és Extreme Digital cégek marketingvezetője.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

2020. február 21.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyertek az Ország Boltja versenyen. Az egyesülés alatt álló cégek közül az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában, az eMAG pedig a webpláza kategóriában lett a legnépszerűbb.

Meghatározó médiaügynökségi tendert hirdet az Extreme Digital és az eMAG

2020. január 15.

A televíziós médiavásárlási tender meghirdetése az eMAG és az Extreme Digital magyarországi vállalatainak egyesülése nyomán vált aktuálissá.

Konyhai gépek uralták az Extreme Digital második Black Friday-ét

2019. november 26.

Az Extreme Digital péntektől vasárnapig tartó Black Friday akcióján az első akciós napon inkább az elektronikai eszközök voltak az előtérben, a háromnapos második fekete pénteki kampányban pedig a konyhai nagygépek.

Folyamatban a fúzió az eMAG-gal

2019. november 08.

A fekete pénteki, Extreme Digital által szervezett sajtóeseményen az eMAG-gal való, folyamatban lévő fúzióról is szó esett, amelyet nemrég hagyott jóvá a Gazdasági Versenyhivatal.

Létrejöhet a legnagyobb magyar online kereskedés

2019. október 17.

A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers-csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalatának egyesülését.

Jól fogynak a gamer kütyük az iskolai év végén

2019. június 17.

Véget ért a tanév, a jó bizonyítványért sok gyerek kap jutalmul valamilyen videojátékos ajándékot – derül ki az Extreme Digital eladási számaiból.

Egyesül az Extreme Digital és az eMAG

2019. március 21.

Összeolvadásról döntött a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalata, létrehozva a közép-európai régió egyik meghatározó kiskereskedelmi vállalatát.