Fabricius Gábor pályázatát is támogatja a Nemzeti Filmintézet

2020. május 07.

A hat hetes forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik.

„A reklámpiac harminc-ötven százalékos visszaesést fog produkálni”

„A reklámpiac harminc-ötven százalékos visszaesést fog produkálni”

Médiapiac 2020. március 19.
Fabricius Gábor, a Republic Group innovációs igazgatója és társtulajdonosa szerint érdemes a kínai példákból tanulni, ugyanis a koronavírus hosszú időre megváltoztathatja az életünket, a gyors reagálás és az innovatív megközelítés szükségessége próbára teszi a vállalati felsővezetőket. A járvány terjedésével újabb kihívások elé néz a reklámpiac is, de vajon milyen hatásai lesznek a járványnak a reklámiparra és lesznek-e olyan médiatípusok, amelyek akár még profitálhatnak is a krízishelyzetből? Kiderül a szakember Médiapiacnak adott interjújából.
Ki birtokolja a jövőt?

Ki birtokolja a jövőt?

2019. április 15.
Fabricius Gábor szerint az emlékezet birtoklásáért, a múlt felfogásáért folyik a verseny, azért, hogy milyen lesz az emlékezetünk, hogyan látunk korszakokat, a tévé felelőssége pedig abban áll, hogy nemcsak széles körben elfogadott kulturális termékeket szükséges támogatnia, hanem olyanokat is, amelyek társadalmi diskurzusokat, esetleg vitát képesek generálni. A reklámszakember, író és filmrendező gondolatai kultúráról, mitológiáról és az emberről a történelemben.
Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

2018. szeptember 08.
Noha az ötletgazda, Fabricius Gábor szerint a lista június első hetében került volna a nyilvánosság elé, az csak a tegnapi napon történt meg. Ahogy a Marketing&Media írja: ″Taroltak rajta az állami ügynökségek, a piaciak közül pedig a Republic Group és a White Rabbit nyert.″

Szex, Drót, Rock ’n Roll a Sarajevo Filmfesztivál Cinelink programjában

2018. július 17.

Georges Goldenstern, a Cannes-i filmfesztiváltól, valamint a Litván Filmcentrum igazgatója is zsűrizi a forgatókönyveket.

Díjazták a Szex, Drót, Rock ´n Roll tervét

2018. július 06.

Fabricius Gábor Szex, Drót, Rock ´n Roll című filmtervét díjazták a Karlovy Vary filmfesztivál szakmai programján, a térség filmterveit bemutató „Eastern Promises” címmel megrendezett fórumon.

Fabricius Gábor: „Versenyre szükség van”

Fabricius Gábor: „Versenyre szükség van”

2018. május 29.
Az M+ Lista - mint hivatalos magyar ügynökségi rangsor - a jövőben versenytársat kaphat. Az egyik lehetséges kihívója az az Agency Toplist, amely röviddel a bejelentése után a kommunikációs szakemberek céltáblájává vált. Az ötletgazda Fabricius Gábor szerint a kulturált eszmecsere a legerősebb keretező. Hogy ez mit jelent? - elmeséli az interjúban.

A MAKSZ felfüggesztette a Republic Group tagságát

2018. január 24.

″A MAKSZ-ba a tegnapi nap folyamán ömlöttek az ügynökségi és ügyfélpanaszok a Republic Group morálisan és etikailag is rendkívül aggályos akciójával kapcsolatban.″

Nyílt levelet írt Fabricius Gábor

2017. november 08.

″Felelősséggel tartozom azért, hogy olyan szakmát adjunk tovább a jövő nemzedékeinek, amely képes fair play módon elismerni egymás teljesítményét és ezáltal tovább emelni a szakma színvonalát.″

Filmfesztiválon debütál Fabricius Gábor filmje

2017. október 02.

Idén 13. alkalommal rendezik meg a Zürichi Filmfesztivált, melynek New Hungarian Cinema szekciójában mutatkozik be a Dialogue című rövidfilm.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

4 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával