Mire jó számodra a Facebook?

Mire jó számodra a Facebook?

2020. július 17.

Híreket olvasni járunk a Facebokra, és elalvás előtt pörgetjük legszívesebben a hírfolyamot. 2020-ban leginkább azért, mert itt követjük a híreket – 58,27% választotta ezt az opciót a felmérésben. Csak hajszálnyival csúszott a második helyre 58,26%-kal az a lehetőség, hogy a Facebook eseményekre hívja fel a figyelmünket. A dobogó harmadik fokára pedig az került, hogy ismerősökről megtudhatunk mindenfélét (56,91%).

A koronavírus óta megint a Facebook a legmenőbb közösségi oldal

A koronavírus óta megint a Facebook a legmenőbb közösségi oldal

2020. június 03.

Gyakrabban és többet facebookoztunk az elmúlt hetekben, mint a megelőző időszakban, és sok esetben a családi kapcsolattartást, a munkahelyi ügyeinket is a Facebookon intéztük. Ez derül ki a Be Social közösségi média ügynökség legutóbbi felméréséből.

Az Év Szuper-Apukáját keresi a Sudocrem

Az Év Szuper-Apukáját keresi a Sudocrem

2017. szeptember 25.

A márka hivatalos Facebook oldalán az édesanyák egy rövid történet és egy fotó beküldésével nevezhetik párjukat a játékra.

Amiért a magyar ember is felmegy a Twitterre

2016. augusztus 10.

A rendszeres Pokémon Go játékosok háromszor annyian mentek már neki valaminek telefonozás közben, mint azok, akik még sosem próbálták. Ismerkedni nem nagyon lehet vele, de legalább fogyaszt, a magyarok pedig a Facebook után a Twitteren említették a legtöbbet a játékot.

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

2015. május 05.

Május 7-én tartják a brit parlamenti választásokat. Ezt vezeti fel a Facebook UK egy remek akcióval. A London Eye-t tortadiagammá alakítva mutatják, mely pártokról beszélnek a közösségi médiában a felhasználók. Az biztos, hogy izgalmasabb, mint a beszélő fejekkel operáló stúdióműsorok;)

Már a Microsoft is bojkottálja a Facebookot

2020. június 30.

Rrengeteg vállalat csatlakozott ahhoz a bojkotthoz, amit az Egyesült Államok egyik legismertebb, antiszemitizmus és rasszizmus ellen küzdő szervezete, az Anti-Defamation League (ADL) hirdetett.