A baloldal botrányaitól voltak hangosak a híradók

2014. április 25.

A ´bajtematika´ mellett a politikai botrányok, Paks, Ukrajna és a rezsicsökkentés ömlött a híradókból.

Nem a tegezésen múlik

2014. április 25.

Jól teljesítenek a hazai vállalati karrier oldalak egy friss felmérés szerint.

Petőfi is Facebookozna

2014. március 14.

Ha ma élne Petőfi Sándor, a televízió képernyőjén és a Facebookon szólna a néphez – derült ki a CitroMail.hu friss felméréséből.

Mit néznek a férfiak a neten?

2014. március 14.

A Gemius utánajárt, milyen tematikájú weboldalak érdeklik leginkább a férfiakat.

Az e-könyvek mentik meg az olvasást?

2014. február 21.

A felnőtt netezők többsége kevesebbet olvas könyvet, mint öt évvel ezelőtt. A könyvolvasással töltött idő csökkenésének megállításában vagy akár növelésében az e-könyveknek vitathatatlan szerepük lehet.

Méghogy a pénz nem boldogít

2014. február 14.

Valentin napján kell kiderülnie, hogy fontosabb a pénz, mint a szerelem...

Vállrándítással elintézik a vevőt

2014. január 24.

Nemtörődömség és képzetlenség miatt veszítik el a vevőt az építőanyag-kereskedők, de legalább mosolyognak hozzá - derült ki a Mapei próbavásárlásából.

Visszatért a magyarok egy része a készpénzre

2013. október 18.

A kormány által bevezetett, majd utána még évközben meg is növelt banki tranzakciós illeték hatására csökkent a kártyás tranzakciók száma, legalábbis a GfK felmérése szerint.

Még autóvezetéskor is SMS-ezünk

2013. szeptember 13.

Az Ipsos nemzetközi kutatása szerint minden ötödik autóvezető (22%) beismeri, hogy üzenetet küld vezetés közben (akár akkor is, ha éppen megáll az autójával elsőbbségadás táblánál vagy piros lámpánál) a mobil kommunikációs eszközein.

Csökkent a magyar fogyasztói bizalmi index

2013. július 26.

Az első negyedévben tapasztalt jelentős javulás után a Nielsen fogyasztói bizalmi indexe kis mértékben csökkent, 43 pontról 41-re a második negyedévben, Magyarországon. Az index három összetevője közül személyes pénzügyi helyzetét a válaszadók 14 százaléka látja kedvezőnek a következő tizenkét hónap során. Ugyanebben az időtávlatban a munkahelyi kilátásokat 6 százalék ítéli meg jónak vagy kiválónak. A jelenlegi időszakot pedig 7 százalék tartja megfelelőnek arra, hogy megvásárolja, amit szeretne vagy amire szüksége van. Többek között ezt állapítja meg a Nielsen ötvennyolc országban, köztük Magyarországon végzett felmérése.

Ha többet játszunk, boldogabbak lehetünk

2017. december 6.

Az IKEA kutatása kiderítette, hogy a játék hogyan tesz boldoggá. Egyúttal arra is rávilágított, hogy sok embert milyen belső gátak akadályoznak az örömszerzésben.

Sokan örülnének, ha a gyerekük vlogot indítana

2017. augusztus 22.

Az Euronics Műszaki Áruházlánc legfrissebb felméréséből kiderült, hogy minden harmadik magyar már akár hét éves kortól saját digitális eszközöket adna a gyerekek kezébe.