Újra fenntarthatósági indexekben a Henkel

2017. szeptember 13.

Ezek az indexek olyan vállalatokat sorolnak fel, amelyek üzleti tevékenységük során követik a fenntartható fejlődés elveit.

Másodszor is karbonsemlegesen működött a Telekom

2017. június 20.

A Magyar Telekom 2016-ban egyedülálló módon, elindította immáron a negyedik öt éves fenntarthatósági stratégiáját, amelynek első évéről részletesen beszámol a 2016. évi Fenntarthatósági Jelentésében.

A Toyota Prius Plug-in Hybrid az év zöldautója

A Toyota Prius Plug-in Hybrid az év zöldautója

2017. április 18.
A New Yorki Nemzetközi Autókiállításon került bejelentésre, hogy a rangos World Green Car szakmai elismerés idei díjazottja a Toyota Prius Plug-in Hybrid. Ez már zsinórban a második év, hogy a világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a környezetbarát hibrid és hidrogén üzemanyagcellás autóiról ismert Toyota vitte haza a díjat, tavaly a Toyota Mirai volt a nyertes.

Fenntarthatósági sajtódíj a Telekomtól

2017. március 23.

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub idén már a hatodik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát.

Zöld Marketing Mesterkurzus indul márciusban

2017. február 14.

A tanfolyam célja, hogy olyan szakembereket képezzen tovább, akik a képzés végére tudatában lesznek az egészség, a környezet- és a társadalomtudatosság fontosságának a munkájuk során.

Fenntarthatósági elismerések a Henkelnek

2017. január 23.

A vállalat előkelő helyezéseket ért el a nemzetközi rangsorokban.

Kiosztották a Siemens magyarországi sajtódíját

2016. október 03.

A vállalat először hirdette meg regionális szinten újságírói pályázatát, amelyre az intelligens infrastruktúra témájában készült munkákkal nevezhettek az újságírók.

Ingyen nézhető Rihanna és a Metallica

2016. szeptember 20.

A Vodafone ügyfelei a Mobil Vodafone alkalmazás segítségével díjmentesen nézhetik a New York-i Global Goals Mobile Show-t, amelyen a házigazda Hugh Jackman mellett olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Rihanna vagy a Metallica.

Zöld Béka-díj – tizenhatodszor

2016. július 08.

A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a Zöld Béka-díjat, amit a legjobb közép-európai fenntarthatósági jelentést elkészítő vállalatnak ítélnek oda.

Átadták az idei DELFIN Díjakat 

2016. június 13.

Három cég képviselője vehette át a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés keretén belül.