Meghalt a Fiat és a Ferrari vezére

2018. július 25.

Sergio Marchionne 66 éves volt.

Februárban karácsony?

2018. február 26.

Karácsonykor hirdetett közös nyereményjátékot a dm és a FIAT, a nyertes februárban gördülhetett haza új FIAT 500L típusú autójával.

Együttműködés a Leo Burnett és a Huffington Post között

2014. október 15.

A megállapodás natív tartalmak gyártására vonatkozik, és a Leo Burnett észak-amerikai ügyfélkörét érintheti.

AllThingsFacebook LIVE

2014. március 06.

10 éves a Facebook, megünnepeljük:) Például azzal, hogy igyekszünk a konferenciát szimultán közvetíteni. Kövessétek a beszámolót!

Tud-e márkát építeni a digitális kommunikáció?

2013. szeptember 30.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Harmadik alkalommal az autóipar szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat. A beszélgetés harmadik része következik a digitális márkaépítés lehetőségeiről.

Digitális átrendeződés és digitális kérdőjelek az autóiparban

2013. szeptember 26.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Harmadik alkalommal az autóipar szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat. A beszélgetés második része következik: digitális átrendeződés és digitális kérdőjelek.

Amerikai Fiat-botrányhős

2012. március 07.

Helyi fenegyerekkel akarja magasabb fordulatszámra kurblizni tengerentúli eladásait a Fiat. Az 500-as Abarth-jához megtalálták már az arcot.

Az autórádió közbeszól

2011. november 07.

Onnan fenyegetheti veszedelem a brit rádiós analóg céldátumot, ahonnan nem várták. Egy erős és közérdekű lobbi szólhat közbe.

Dilidokihoz zavarták Alonsót

2011. június 08.

Első ránézésre pszichológushoz küldték Fernando Alonsót. Valójában nincs baj, csak a Fiat új reklámhadjáratához szerződött el a Forma-1 sztárja.

Februárban karácsony?

2018. február 26.

Karácsonykor hirdetett közös nyereményjátékot a dm és a FIAT, a nyertes februárban gördülhetett haza új FIAT 500L típusú autójával.