Új szolgáltatást indít a FilmBox és a UPC DTH

Új szolgáltatást indít a FilmBox és a UPC DTH

2016. november 23.
Az SPI International / FilmBox csatornák és a UPC DTH kibővíti együttműködését Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon, hozzáférést biztosítva a UPC Direct és a freeSAT felhasználók számára a FilmBox Live videótárához.

Kódolatlan hónapok a Telekomnál

2016. október 04.

Mától kódolatlanul érhető el 37 minicsomagos tv-csatorna közel 2 hónapon keresztül a Telekomnál.

Szintet léphet az Amazon

2016. szeptember 12.

Finoman szólva is sok borsot törhet a nagy amerikai televíziós hálózatok orra alá a cég, ha beigazolódik a Bloomberg információja arról, mire készülnek.

Új BBC sorozat a FilmBox Premiumon

2016. augusztus 11.

A sorozat Lev Tolsztoj Háború és Béke című regényét dolgozza fel egy kosztümös drámában.

Az európai kultúrát ünnepli a FilmBox

2016. augusztus 09.

Szeptember 20. az Európai kultúra napja. Ebből az alkalomból a FilmBox olyan filmeket válogatott össze szeptemberi kínálatából, melyek valamilyen módon kötődnek kontinensük kultúrájához.

Az M5 HD csatornával bővül a MinDig TV kínálata

2016. július 14.

2016. július 15-én elindul az M5 HD program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában, augusztus 1-jétől pedig már öt ingyenes csatorna fogható HD-minőségben.

Ajándék FilmBox Live a Vidanet ügyfeleinek

2016. június 21.

Az SPI International/FilmBox promóciós kampányba kezdett a Vidanet telekommunikációs szolgáltatóval.

Ingyen FilmBox Live LG okostévéken

2016. május 10.

A FilmBox Live és az LG Electronics közös, nemzetközi promóciós kampányt indított, melynek keretében az LG Smart TV-t használók egy hónapon át ingyen élvezhetik a FilmBox Live műsorait.

A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

2016. május 05.
A Nielsen adatai szerint jelenleg a magyar háztartások mintegy 54 százaléka rendelkezik HD ready vagy full HD készülékkel. A HD csatornákat tartalmazó televízió-előfizetések száma ezzel szemben az Invitel saját ügyfélkörben szerzett tapasztalatai szerint is jóval alacsonyabb ennél. A nyári sportesemények közvetítése akár áttörést is hozhat.

Új sorozat a FilmBox Premiumon

2016. április 20.

Több heti sorozat csak a FilmBox kínálatában szerepel magyar szinkronnal. A Texas felemelkedése februári, valamint a Bűnök és előítéletek márciusi debütálása után ismét új sorozattal bővül a sor.

A szerzői jogok előtt tiszteleg a FilmBox

2017. március 16.

Április 23-a a könyv és szerzői jogok világnapja. A FilmBox ebből az alkalomból olyan filmeket ajánl, amelyek népszerű könyveket dolgoznak fel, vagy a szerzői jogokra hívják fel a néző figyelmét.