Szeptembertől Extra HD lesz a FilmBox HD-ből

2015. július 29.

A névváltoztatás gondolata egy belső márkavizsgálat során merült fel, hogy könnyebbé és átláthatóbbá váljon a FilmBox csatornák ajánlatai közötti navigáció az előfizetők számára.

FilmBox csatornák és Sundance már a DIGI-nél is

2015. június 01.

A FilmBox három mozicsatornája, valamint a Sundance Channel is bekerül a DIGI prémium kínálatába kerül.

Terjeszkedik a FilmBox

2015. január 13.

Két megállapodást is kötöttek nemrégiben.

Átszervezések és új csatorna az SPI-nál

2015. január 05.

Ma indul az SPI International „zászlóshajója”, a FilmBox Prémium. A médiacsoport emellett bejelentette a hazai csapat teljes átszervezését.

Megvan, ki a Story-csatornák vevője

2014. november 06.

A Project029 Kft. veszi át a Story4-et és a Story5-öt. További terveik is vannak a tévés piacon.

Elérhető a FilmBox Live a Vidanetnél

2014. szeptember 01.

2014 szeptemberétől a FilmBox prémium csomag és a Digitális Extra csomag előfizetői díjmentesen érhetik el a FilmBox Live online alkalmazást.

Fülöp Tamás lett a FilmBox country managere

2014. június 02.

Az újonnan létrehozott pozíció mellett a 12 év televíziós tapasztalattal rendelkező szakember regionális feladatokat is ellát.

Folytatódik a FilmBox megújulása

2014. január 20.

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követi: a FilmBox Extra 1 helyett a FilmBox Plus várja a nézőket, a prémium csomag részeként.

Felvásárolták a Filmbox Internationalt

2013. december 09.

A Kino Polska S.A. felvásárolta a Filmbox International Ltd-t, az SPI International csoport brit székhelyű vállalatát, amely a Filmbox márka pay tv csatornáit birtokolja.

Az európai kultúrát ünnepli a FilmBox

2016. augusztus 9.

Szeptember 20. az Európai kultúra napja. Ebből az alkalomból a FilmBox olyan filmeket válogatott össze szeptemberi kínálatából, melyek valamilyen módon kötődnek kontinensük kultúrájához.

Az M5 HD csatornával bővül a MinDig TV kínálata

2016. július 14.

2016. július 15-én elindul az M5 HD program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában, augusztus 1-jétől pedig már öt ingyenes csatorna fogható HD-minőségben.

Ingyen FilmBox Live LG okostévéken

2016. május 10.

A FilmBox Live és az LG Electronics közös, nemzetközi promóciós kampányt indított, melynek keretében az LG Smart TV-t használók egy hónapon át ingyen élvezhetik a FilmBox Live műsorait.