Időalapon számlázná a reklámokat a Financial Times

Időalapon számlázná a reklámokat a Financial Times

2016. július 21.
A programozott vásárlási megoldások terjedésével tömegessé is válhat az időalapú (CPH – cost-per-hour) elszámolás, amelyet néhány hirdetőnél, például a Red Bullnál, a Microsoftnál és az IBM-nél már alkalmazott a kiadó.
Számos kérdést felvet az FT eladása

Számos kérdést felvet az FT eladása

2015. július 27.
A szerkesztőség jövőjéért is aggódnak, holott korábban még létszámbővítésről is szó volt.

Európai újítókat keresnek – Magyarországon is

2014. augusztus 21.

Még néhány napig Magyarországról is várják a jelöléseket a különleges innovátorokat felvonultató „New Europe 100” listára.

Tükörből a szavak

2013. április 15.

Sajátos rangsorral mérik minőségüket a német kiadók. Az idei első negyedév adatai némi mozgást mutatnak, meglehetősen stabil trendek mellett.

Újabb brit fizetőkapu

2013. április 02.

Veszélyes vagy sikert hozó útra lépett a Daily Telegraph? – tehetjük fel a kérdést a brit lap online kiadásának új bevételszerző akciója alapján.

Röhögve a bitó alatt

2012. december 13.

Fügét mutatott a nagyvilágnak utolsó számával Németország (néhai) gazdasági napilapja, amely címfejben búcsúzott a publikumtól.

Kalapács alá a szerkesztőséggel!

2012. december 03.

Pontosabban annak emblematikus berendezési tárgyaival! De nem a tulaj zsebét dagasztja a bevétel, hanem jótékony célra megy.

Mikuláskor meghal az FTD

2012. november 29.

A német sajtópiac egyik izgalmas, de a jelek szerint profitot nem termelő színfoltja tűnhet el a szortimentből december elején.

Változik a német FT

2012. szeptember 04.

Az illetékesek ugyan titkolóznak, de a piaci pletykák szerint átalakul a Financial Times Deutschland (FTD).

Új rekord a Sport TV-n

19 perce

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.

Megszűnik a Music FM és a Sláger FM?

3 órája

A HVG szerint a Médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája.