Tulajdonost váltott a Workania.hu

2012. november 21.

Az állásportált üzemeltető céget finnek vették meg. A tulaj eddig a Lapcomon keresztül a Daily Mail and General Trust volt.

Szabadul a finn állam

2012. március 26.

Lépésenként eladja részesedését a térség egyik legnagyobb telekommunikációs társaságában a finn állam.

Profilt tisztít a Sanoma

2012. március 21.

A második finn óriáscég kezd bele a profiltisztításba. A Nokia után a Sanoma is lépett egyet. Pedig nem is volt különösebben testidegen, amit eladott.

Fékez a Rovio

2012. március 08.

Nem eszik olyan forrón a kását – nyugtatja (vagy épp hergeli) a piacot az Angry Birds gyártója. És taktikusan lépeget.

Drágul a finn közmédia

2011. december 20.

Új tévédíj-rendszert vezetnének be a finn pártok. A rendszer révén elkerülhető lesz, hogy bevezessék az állami finanszírozást.

Vége a finn közfinanszírozásnak?

2011. november 23.

Gyökeresen átalakíthatják a finn közmédia finanszírozását – állítja az egyik svéd nyelvű helyi lap. Még idén előterjesztéssé érhet a gondolat.

Hollandia biztonságos

2011. október 25.

Nincs az Európai Unióban még egy ország, amelynek polgárai akkora figyelmet fordítanának számítógépük vírusvédelmére, mint Hollandiában.

Az ágyba és a wc-re is magunkkal visszük az iPad-et

2011. október 14.

Európai kutatást készített a Sanoma Media a táblagép használatáról. A sok hasonlóságon túl különbségek is vannak: pl. mi kattantunk rá leginkább az iPad2-re. Sőt, az oroszok mellett a magyarokra is igaz, hogy a többi vizsgált piachoz képest kétszer olyan arányban használják az Apple kütyüjét munkahelyi fő számítógépként.

Jövőre robbant a Nokia

2011. szeptember 28.

Az idei zuhanás után 2012 közepétől már megmutatkoznak a Microsofttal való együttműködés első eredményei – ígéri a cégfőnök.

A harmadik világra figyel a Nokia

2011. augusztus 29.

A harmadik világ jelenlegi vagy leendő mobiltelefon-tulajdonosait célozza meg két új, most bemutatott termékével a finn Nokia.

Videón a finn garantált piactér

2016. október 18.

A Finnish Publisher Group keretében tíz finn kiadó fogott össze, hogy az Adform Automated Guaranteed alkalmazásával prémium piacteret hozzanak létre.

Európába jön a kínai Facebook

2016. június 27.

Északon vásárolt be a társaság. Minden kétségen felül áll, hogy profilba vág, amit vesznek, de nem világos, mi a céljuk.