″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

″Sutba kell dobni azt az önteltséget″

2018. június 13.
Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon.

Netflix: bejött a nemzetközi offenzíva

2016. augusztus 26.

Egy friss elemzés szerint nemsokára beérik a globális terjeszkedési stratégia gyümölcse, mégpedig sok-sok dollár képében.

Tényleg tévét csinál a YouTube

Tényleg tévét csinál a YouTube

2016. május 06.
A kérdés csak az, hogy a nekünk kicsit öszvéresnek tűnő megoldást mennyire díjazzák (szó szerint és képletesen) a tengerentúli felhasználók, akik sokallják a tévés előfizetés tarifáját, ugyanakkor ki is dobnának jó pár kéretlen csatornát programcsomagjukból.

Lassul a Netflix lendülete

2016. április 29.

Jöhet a programdíj: pénzeső vár az RTL-re és a TV2-re

Jöhet a programdíj: pénzeső vár az RTL-re és a TV2-re

2016. április 25.
A ma kihirdetett kormányrendelet alapján akár forintmilliárdokkal is megugorhat a két nagy kereskedelmi csatorna által termelt bevétel.

Fizetős lett a veol.hu

2016. február 17.

A PLT egyik megyei oldalán már csak fizetés ellenében férhetnek hozzá az olvasók a legtöbb tartalomhoz.

Okosodó piac

2015. december 01.

Komoly kihívás elé állítják a tévés piacot a különböző okosplatformoknak köszönhetően drasztikusan átalakuló fogyasztási szokások. Életképes üzleti modellt keresnek a szereplők, mi pedig megpróbáltunk utánajárni, hogyan lehet előnyt – és leginkább bevételt – kovácsolni a digitális fogyasztás okosságából.

Ne a forgalmat, hanem a közönséget monetizáljuk

Ne a forgalmat, hanem a közönséget monetizáljuk

2015. október 21.
Több mint 250 fő részvételével zajlott hétfőn és kedden a hírmédiát nemzetközileg tömörítő INMA budapesti konferenciája. Tartalomdarabkák a második napról.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

7 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.