Közel 900 millió dollár a digitális kiadásokból

2015. augusztus 26.

A Statista becslése szerint 2020-ig 16,2 százalékos átlagos éves növekedési ütem várható az amerikai piacon, miközben a felhasználói penetráció 5-ről 10 százalékosra emelkedik.

Modellváltásban a Hulu

2015. július 21.

A reklámbevétel nem elég a profitabilitáshoz, így reklámmentes prémiumszolgáltatáson gondolkodik a szolgáltató. A hirdetők nem felhőtlenül boldogok.

Hát én immár kit válasszak? És legfőképpen: miért?

Hát én immár kit válasszak? És legfőképpen: miért?

2015. június 09.
Kifejezetten a Médiapiac konferenciára készített kutatást a Maxus. A médiaügynökség csapata arra volt kíváncsi, hogyan viszonyulnak a magyar fogyasztók a tartalmakhoz, milyennek látják az egyes médiatípusokat és médiamárkákat. Nehéz Viktória tartott előadást az eredményekről.
VOD: az út elején jár a magyar piac

VOD: az út elején jár a magyar piac

2015. június 04.
Másokhoz hasonlóan a magyar fogyasztók is rengeteg videotartalmat fogyasztanak a világhálón, ám ezeknek a zöme ingyenesen, akár illegálisan hozzáférhető. Mit gondolnak a hazai internetezők a digitálisan elérhető prémium videotartalmakról? Sági Ferenc, az NRC tanácsadója adott VOD-pillanatképet a Médiapiac konferencián.
Hallgatjuk a zenét, de nem fizetnénk érte

Hallgatjuk a zenét, de nem fizetnénk érte

2015. április 15.
A felnőtt magyar netezők 98%-a legalább havonta egyszer hallgat zenét, közel kétharmaduk számára a zenehallgatás az élet 10 legfontosabb dolgának egyike.

Mi várható 2015-ben a digitális médiában?

2014. december 18.

Az év végén kötelező jósolni. A Strategy Analytics is megtette.

Itthon is elérhető a Google Play Filmek

2014. november 06.

Eddig a magyar piacon csak alkalmazásokat, játékokat, zenéket és könyveket lehetett a szolgáltatás keretében kölcsönözni.

Közösen fektet be az Axel Springer és a New York Times

2014. október 30.

Médiás startup kap több millió dollárt.

Párbeszédet szorgalmaz a Magyar Marketing Szövetség

8 órája

A szakmai párbeszéd előmozdítása érdekében a Magyar Marketing Szövetség egyeztetést kezdeményez a digitális marketing iparág, a megbízók és a mérési módszertan szakmai képviselői részvételével.