Egyet emel a Netflix

2014. május 12.

Bejött, amit a piac sejtett: emeli árait az amerikai stream-szolgáltató. Nem drámai mértékben, és a hű ügyfeleket premizálják is.

Előretört a Hulu Plus

2014. május 09.

Jelentősen növelte tavaly év vége óta előfizetői táborát az amerikai streaming-szolgáltató prémium csomagja, amely ennek ellenére nőhet még.

Milliárdos Netflix

2014. május 04.

Mérföldkövet hagyott maga mögött az első negyedévben az Egyesült Államok egyik legnagyobb filmletöltés-szolgáltatója, amely újabb küszöböt léphet át.

Orosz kétharmad

2014. április 29.

Fizetőstévé-fronton hatalmasakat lépegetnek előre az oroszországi szolgáltatók, és még korántsem fedtek le minden lehetséges ügyfelet.

Fizetős tévé: nagy a kasza

2014. április 14.

Egy jó beágyazott közhiedelmet megcáfoló adatokat tett közzé egy szakmai szervezet arról, hányan is fizetnek televíziós szolgáltatásért a világon.

Kevesebbet fizetünk a zeneletöltésért

2014. április 08.

A nemrég publikált 2013-as számok erősen elmaradnak az elemzői várakozásoktól.

Magán rágódik a NYT

2014. április 07.

Rákényszerülhetünk valami kannibalizmus-félére – nyilatkozta a New York Times ügyvezetője, amikor új célcsoportokról és dőlő tabukról beszélt.

Vesztett videómeccs

2014. március 25.

Nem tűnik trendfordulónak, csak aprócska megingásnak, de ennek ellenére történelmi esemény állt be az amerikai fizetősvideó-piacon.

Finanszírozási struktúrát vált a BBC?

2014. március 18.

Egy befolyásos hozzáértőkből toborzott panel tagjai szerint egy évtizeden belül leölhetik a brit közszolgálati konglomerátum egyik szent tehenét.

Vett a Mediaset

2014. február 25.

Egyre kívánatosabbra stafírozza magát az olasz médiaház, amelynek fizetős tagozata hamarosan tulajdonost válthat. Kérők szép számmal akadnak.

Elhunyt Csukás István

2 napja

Életének 84. évében elhunyt Csukás István - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.