Mobilon jobban pörgünk a közösségi médiában

2014. július 29.

A Forrester kutatása szerint az közösségi oldalakat okostelefonról látogatók a márkákkal is nagyobb valószínűséggel lépnek interakcióba.

Összehoz a technika

2014. július 16.

A Samsung Techonomic Index felmérése a magyar háztartások elektronikai eszközökkel való ellátottságát, azok használatának módját és célját is vizsgálta.

Nem a CTR a mobilhirdetés kulcsa

2014. július 15.

Ha egy márka sikeres kíván lenni a mobilhirdetések terén, az átkattintás mérése helyett inkább a média-kereszthasználati szokásokat kell megértenie.

Közel 3,5 millióan vásárolnak online

2014. június 25.

2014-ben az online vásárlók száma elérte a rendszeresen internetezők 72%-át. A legtöbben asztali számítógépet használnak, de már megjelentek a mobiltelefonnal és tablettel vásárlók is.

Figyelemre méltók az ötvenen túliak fogyasztási mutatói

2014. május 28.

Ez a korosztály gazdaságilag aktív, pénzügyi helyzete kiegyensúlyozott, megtakarításokkal és biztosítási termékekkel rendelkezik, és dinamikusan halad a digitalizálódás útján.

Karcosabb, értékteremtő kommunikációt akar a Telekom

2014. április 08.

Február 3-án Rózsa Iván, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Beszélt többek között a Telekom-átmárkázás kihívásairól, a kommunikáció tétjéről és arról, hogy hová kell lejutnia a brandnek az év végéig.

Internet: nem tudunk élni nélküled!

2014. március 25.

Az internetről nehezebben mondanánk le, mint a televízióról, ugyanakkor még mindig hagyományos módon tévézünk. Hétvégenként különösen sok időt töltünk képernyők előtt.

Kázmér Judit a Médiapiac rádióműsorban

2014. január 16.

December 16-án Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társaságának stratégiai ügyvezető igazgatója volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Vége a férfias internetnek Magyarországon?

2014. január 13.

A korábbi évek során az online világban uralkodó „férfi dominancia” mára már szinte teljesen eltűnt, a nemek aránya kiegyenlítődött - állapítja meg az eNET kutatása.

Simon Zsolt és Vella Rita a Médiapiac rádióműsorban

2014. január 07.

November 25-én Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója és Vella Rita, a GfK Hungária ügyfélkapcsolati igazgatója volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Két fő kihívás elé néz a pr-szakma

2020. augusztus 4.

A Chartered Institute of Public Relations A szakma állapota című riportja alapján a pr-szakmában sikerült csökkenteni a nemek közötti bérszakadékot, viszont az etnikai diverzitás terén még nem mutatkoznak jó eredmények.

Új zsűrivel tér vissza a Sztárban sztár

2020. augusztus 4.

A Sztárban sztár új évadának premierdátumát a TV2 Csoport tegnap egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, a műsor augusztus 30-án tér vissza a TV2-re.