Előrelép a Spiegel

2013. december 17.

Átpozícionálja magát Németország legnagyobb példányszámú hírmagazinja, amely újabb versenytársakat is választott magának a lépéssel.

Kiss Katalin a Médiapiac rádióműsorban

2013. december 16.

November 11-én Kiss Katalinnal, a Szinapszis-csoport kommunikációs vezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Helyi lapokba épülnek be a USA Today egyes részei

2013. december 12.

Amerika egyik legnagyobb újságlánca, a Gannett beépíti zászlóshajója, a USA Today egyes részeit helyi lapjaiba, hogy ezzel is növelje forgalmát és a hirdetésből származó bevételeit.

Okoseszközök és appok Magyarországon

2013. december 09.

Hamarosan többségbe kerülnek az okoseszközök, miközben a használatuk tudatosságán még akad fejleszteni való. Részben ezt a célt szolgálja az Appra magyar! verseny, melyen médiás fejlesztéseket is díjaztak.

Honnan tájékozódunk a gasztrofesztiválokról?

2013. december 09.

A fesztiválszervezők még mindig a hagyományos médiaeszközökben hisznek, de a közönség már az online térben tájékozódik elsősorban – derül ki a CME Hungary Zrt. gasztrofesztivál-elemzéséből.

Meghódítja-e az okostelefon az online vásárlást?

2013. december 04.

Magyarországon is megjelentek azok a fogyasztók, akik már csak kizárólag mobiltelefonjukat használják online vásárlásra.

Horváth Andrea a Médiapiac rádióműsorban

2013. december 02.

Október 21-én Horváth Andreával, az AXA Biztosító kommunikációs vezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Digitális helyzetkép a pénzügyi szektor meghatározó szakembereitől

2013. november 26.

Ahogyan a Thinkdigitallal közös kerekasztalbeszélgetés-sorozatunk előző részében tárgyalt autószektornak, úgy a pénzügyi intézeteknek is jól jött a világ és benne a marketing, illetve a média digitalizálódása. Nem pusztán kapaszkodót kaptak a válság utáni kilábaláshoz, hanem izgalmas új teret is a szolgáltatásfejlesztéshez, a fogyasztói bizalom és élmény növeléséhez.

Célcsoportot bővít a TV2-csoport

2013. november 11.

A 18-49 évesek helyett a 18-59 éveseket tekintik a kereskedelmileg legértékesebb célcsoportnak. A tévétársaság januártól áll erre át.

A reklám jó, a reklám fontos

2013. október 21.

Az MRSZ és a PwC azt vizsgálta, milyen hatással van a reklám a gazdaságra és a társadalomra. Azon túl, hogy 10 forint addicionális reklámbefektetés 47 forinttal bővíti a gazdaság teljesítményét, nem elhanyagolható az árleszorító és az innovációs hatás sem. Emellett bizonyos társadalmi kérdések is így kerülhettek a fogyasztók látókörébe - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Borsodi YouTube sztárról készül mozifilm

2020. január 21.

Egy kelet-magyarországi szociodráma, és egy Keresztes Tamás és Szamosi Zsófia főszereplésével készülő sci-fi animáció gyártását támogatja a Nemzeti Filmintézet.