Hosszú Katinka a legértékesebb magyar celeb

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar celeb

2020. augusztus 17.
Harmadik éve vezeti magabiztosan a Legértékesebb magyar celebek listáját Hosszú Katinka, mögötte második éve stabil szereplő Ördög Nóra. Az augusztusi Forbes magazin listáján a legprofibbak saját vállalkozás vagy sajátmárkás termék felépítésével töltötték a karantént.

Kylie Jenner a világ legfiatalabb milliárdosa

2020. április 09.

Tavaly már a Forbes címlapjára került, mint a világ legfiatalabb milliárdosa.

Mi lesz veled, nyomtatott lappiac?

Mi lesz veled, nyomtatott lappiac?

Tóth Olivér 2020. március 31.
A koronavírus-járvány minden iparágra rendkívül erőteljes negatív hatással van, nem kivétel ez alól a médiapiac sem, különösen nehéz idők várnak a nyomtatott lapok szerkesztőségeire, kiadóira. A helyzetre való tekintettel, talán a legfontosabb kérdésnek jártam utána, hogy vajon hogyan alakul át a hazai nyomtatott lappiac, és milyen hatása lesz a kialakuló gazdasági válságnak a szegmensre. Ehhez pedig olyan orgánumok szakembereit kerestem meg, mint a HVG, a 168 Óra, a Marquard Media Magyarország, a Forbes és a Ringier Axel Springer Magyarország.
Ők a legbefolyásosabb magyar nők: az RTL-vezér Vidus Gabriella őrzi helyét

Ők a legbefolyásosabb magyar nők: az RTL-vezér Vidus Gabriella őrzi helyét

2020. március 03.
A Forbes 2020-ban is elkészítette a Legbefolyásosabb magyar nők 50 fős listáját. A Média szekció legbefolyásosabbja idén is, mint eddig mindig, Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója lett. A második Halkó Gabriella, a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója, a harmadik D. Tóth Kriszta, a WMN alapító tulajdonosa.

Visszahívja januári számát a Forbes, mert perel a Hell

2020. január 29.

A Hell energiaital-gyártó tulajdonosa pert indított a Forbes magazin ellen személyes adatok nem megfelelő kezelése miatt, ezért a magazinnak vissza kell hívnia a januári számát.

A világ legelismertebb vállalatai között a Generali

2019. október 01.

A legjobb helyezést elérve a biztosítótársaságok között a Generalit a világ 250 legelismertebb vállalata közé rangsorolta az amerikai Forbes.

A Forbestól igazolt vezetőt a BETONE Studio

2019. szeptember 19.

Pentelényi-Kovács Tímea produkciós vezetői pozícióban folytatja szakmai munkáját a BETONE Studio podcastgyártó cégnél.

Taylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes listáján

2019. július 12.

Taylor Swift a legtöbbet kereső celeb a Forbes magazin friss listáján - idézi a BBC News hírét az MTI. A popénekesnő bevétele 185 millió dollárra rúgott az elmúlt 12 hónapban.

Robotújságírás

Robotújságírás

Hegyi Heni 2019. július 02.
Honnan tudod, hogy aki ezt a cikket írta, az egy élő ember és nem egy robot? Számos nagy kiadó már napjainkban is alkalmazza a gépi tanulási eszközöket a különböző tartalmak gyorsabb előállításához. Milyen jövőre számíthatnak az újságírók és milyen típusú cikkekhez lehet felhasználni a mesterséges intelligenciát?

A Forbes elitjében az NFL-szakkommentátor

2019. május 03.

Bencsics Márk, a Sport TV NFL-szakkommentátora, a Budapest Wolves quarterbackje bekerült a Forbes magazin „30 sikeres magyar 30 alatt” című összeállításába.