Mobilon jobban pörgünk a közösségi médiában

2014. július 29.

A Forrester kutatása szerint az közösségi oldalakat okostelefonról látogatók a márkákkal is nagyobb valószínűséggel lépnek interakcióba.

A digitális marketing vége

2013. január 23.

A Forrester szerint ezentúl nem beszélhetünk külön digitális marketingről, csak marketingről. Ezzel persze nem mindenki ért egyet. A marketinges silók eltörlésének éve lesz-e 2013?

Nem ad el a közösségi média?

2011. május 02.

Kereskedői szemmel nézve nem sok haszna van a közösségi médiának: egy kutatás szerint a felhasználóknak csak 2 százaléka biztos és közvetlen fogyasztó az e-kereskedelemben.

Tömegáruvá válik az okostelefon

2011. január 26.

A Forrester Research megnézte, mi várható idén a mobilpiacon. Sokak kezébe kerül kütyü, de egyelőre kevés pénzt lehet csinálni belőle. A közösségi - mobil - helyalapú szolgáltatás kombó is inkább tetszetős lesz egyelőre, mint nagyon jövedelmező. De ez a jövő.

Innovációra gyúrnak a marketingesek

2011. január 14.

Akár árazásról, akár disztribúcióról van szó, idén nem szabad visszafogni a kreativitást - derül ki a Forrester Research kutatásából, amely marketinges döntéshozók megkérdezésével készült.

Munkában az ÖRT új főtitkára

6 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

12 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.

Megtartotta tisztújító ülését az 5G Koalíció

1 napja

Dr. Budai J. Gergőt, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesét és igazgatóságának alelnökét ismét a szervezet elnökségi tagjává választották.