Párizs kicentiz

2012. október 01.

Átalakítaná a kormányzati szoftverek piacát a francia kormány, amely felhasználói előnyöket, köztük anyag megtakarítást is vár ettől. Nem is kicsit.

Foci, műsoron kívül

2012. szeptember 03.

Egy nemrégiben kötött megállapodás eredményeként a nézőknek nem kell azzal bíbelődniük, hogy a tévékészülék előtt legyenek a meccs idején.

Nemzetközi Opel-megbízáson dolgozik a Carussel

2012. augusztus 14.

A márkakereskedők webes megjelenésének egységesítésén dolgozik a magyar ügynökség.

200 milliót költ a YouTube-ra a Google

2012. augusztus 01.

Idén 100 új csatornát indítottak a videómegoszton, és eddig 150 millió dollárt költöttek a tartalmi fejlesztésre. Most jön a folytatás.

Francia LTE-koalíció

2012. augusztus 01.

Összefog három francia mobilszolgáltató, hogy együtt vágjanak neki a negyedik generációs mobilfejlesztéseknek – és kitoljanak egy riválissal.

Adieu, Minitel!

2012. július 02.

Évtizedekkel ezelőtt formabontó újdonság volt, mára elavult. Júliussal leáll Franciaország világhírű alternatív világhálója, a Minitel.

Eredmény a Cannes Young Lions hazai előválogatóján

2012. június 14.

A MAKSZ kihirdette a Cannes Young Lions Competition hazai előválogatójának győzteseit. Kövesházi Dániel és Marosi Gergely Cyber kategóriában, Erdész Ádám és Nagy Máté Design kategóriában képviseli Magyarországot az 59. Cannes Lions nemzetközi kreatívfesztiválon.

Mindig jelentőségteljesen!

2012. június 08.

Charles-Louis Havas magyar származású nagypolgári családban látta meg a napvilágot 1783-ban Rouenben, és 1835-ben alapította meg Párizsban a világ első hírügynökségét, az Agence Havast. Tehát ellentétben sok ügynökségi hálózattal, már a kezdetektől fogva szakmai profilja volt az ügynökségnek. (x)

Kínai mozilánc Amerikában?

2012. május 29.

Kínai ingatlankereskedelmi hálózat veszi meg az Egyesült Államok mozipiacának második számú szereplőjét.

Francia mobilbajok

2012. május 17.

A megszokottnál gyorsabban bővül a francia mobiltelefon-piac, de ennek csak egy szereplő örül. A többiek veszélyt szimatolnak.